Wybór roweru

Mam do wydania ok 2000 zł. Chce kupić rower z osprzętem Shimano Deore. Myślałem nad Authorem Opus. Czy to dobry wybór? Może macie jakieś inne propozycje? PozdRower
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wybór roweru

Znalazłem jeszcze Wheelera 3900ZX w podobnej cenie. Który z nich jest lepszy, który polecacie?

Re: Wybór roweru

chyba wybrałbym wheelera, ale sprawdź jeszcze ofertę meridy i kellys, z tego co się orientuję to wheelera authora i kellysa robi jedna fabryka

ściślej chodzi mi o Kellys Magnus.

Author Opus kosztuje około 2,150pln, szcerze mówiac to proponuje Ci zajrzec na stronkę www.kellys.pl. Za 2299pln, dostaniesz niezły sprzęcik:http://www.kellys-bicycles.com/index.php
module=display&cat=1&class=3&prod=26

tez zastanawialem sie nad magnusem ale troszke za drogi jest... wybralem wheelera:)

juz kupiles??

wlasnie jade dzis ale jestem zdecydowany:] czytalem opinie o tym rowerku na preclu i byly pozytywne:)

no tro wskocze na stronke whellera i tez go oblukam bo jestem ciekawy z czego go spreparowali

Rowerek fajny! Niedawno nowy wlasciciel przyjechal na nim do mnie.. Po kilkudziesiecio metrowej jezdzie moge stwierdzic ze rowerek fajny, choc jak dla mnie - za duza rama. Osprzet w wiekszosci na Deorce zdaje sie... Czekamy na opinie samego nabywcy:D

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...