Wybory Miss Lata

Temat dostępny też na forum: Wybory Miss Lata
Wybory najpiękniejszej dziewczyny lata spośród uczestniczek półfinałów konkursu o tytuł Miss Polski.12 kandydatek zaprezentuje się w sukniach koktajlowych, strojach sportowych, kąpielowych a także w sukniach wieczorowychW części artystycznej wystąpi Norbi oraz parodysta Stanisław Tutaj z recitalemkonferansjerzy: Agnieszka Borzych i Mariusz Paluch
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miss Lata

Dziewczyny byly swietne:)) Czekam na foty!!

..

Kto wygrał?

czekam na zdjecia

mam takie pytanko: ma ktos zdjecia i oczywiscie wyniki, prosze o jakis adres stronki, gdzie moge to sprawdzic. wielkie dzieki aaggaa855@wp.pl

-o-

Ja tez jestem ciekawa gdzie sa te zdjecia. Powinny juz dawno byc na stronach a poki co..nie ma! Najlepiej cala relacja z wyborow Miss Lata. Wydaje mi sie ze w Sopocie wygrala Marta Aftewicz (ale nie dam glowy) w Osieku Marta Murawska pierwsza vicemiske dostala Dominika Korzeniecka..i hm a w tym ostatnim nie mam pojecia. A wogole to Norbi byl fajny:>

odp

wygrala gdanszczaninka, bylo nawetfajnie Norbi rzeczywiscie byl nawet mam z nim pare fotek ;). a co do zdjec miss tomam prywatne moge przeslac

wyniki

zdjecia beda na stronie www.impresario.com.pl w galerii i cieżko stwierdzic kiedy ale moge powiedziec ze w Sopocie wygrala Marta Aftewicz, I-vice miss została Kasia Kolbusz a II-vice Agata Janus. Jeżeli chodzi o Osiek to wygrała Marta Murawska, I-vice miss Dominika Korzeniecka a II-vice Beata Szyszka, natomiast w Mechelinkach wygrała Agata Janus, I-vice Kasia Ptasznik a II-vice Joanna Czylok. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn naprawde bylo super szkoda ze za rok juz nie moge byc.

Inne tematy z forum

Pomost porozumienia-holistyczna droga do zdrowia psychicznego i fizycznego (11 odpowiedzi)

W dniu 12-13.10.2024r. w Sopocie odbywa się III Ogólnopolska edycja konferencji z cyklu...

106. Urodziny Niepodległej Gdynia (3 odpowiedzi)

Zbliża się 106. rocznica odzyskania przez Polskę niepodległości. Z tej okazji w poniedziałek, 11...

Dj BoBo w Gdańsku - Evolut3on Tour 2024 (27 odpowiedzi)

Przygotujcie się na apoteozę muzyki tanecznej, jakiej jeszcze nie doświadczyliście! W ramach...