Wybory

Czy ktoś juz wie kto z Bojana bedzie kandydował na radnego - mamy ich wybrać aż trzech w listopadzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wybory

------

Andrzej S mam nadzieje że takich do Rady Powiatu nikt nie wybierze - jesteś nieuczciwy

przez trzy dni nie zaglądałam na forum i o zdziwko, czytam i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że wybory są nam niepotrzebne. Ci kandydaci, którzy startują to złodzieje, oszukańcy, łobuzy itp. itd ci którzy są godni zaufania, jedyni sprawiedliwi i uczciwi siedzą w domach przy komputerach , w politykę się nie mieszają bo to cholerstwo brudne tylko komentarze odpowiednie tworzą zniechęcają do wyborów. Do jasnej hol...wybory muszą się odbyć, ruszcie swoje mózgi, włączcie analizator i wybierzcie według swego sumienia tych których chcecie ale nie obrzydzajcie nam wszystkich takim pisaniem, że niby kłamią bo chcą polepszenia dróg, chcą budowy hali, boisk,... kurka a co wam mają zaoferować budowę dużej huśtawki pośrodku wsi nikomu niepotrzebnej? głupota ludzka niech ma jakieś granice!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Programy poszczególnych ugrupowań są podobne , wynikają z potrzeb, które są widoczne, chociaż co niektórzy się zagalopowali. Natomiast ważne są osoby, które by chociaż część z tych postulatów potrafili zrealizować, ich kompetencje, co zrobili dotychczas dla społeczności lokalnej i czy potrafią zdobywać środki na realizację celów, czy wiedzą z kim rozmawiać i gdzie, czy potrafią w ogóle rozmawiać i słuchać ludzi, czy tylko puszyć się i udawać, że coś robią. Powinny to być osoby, które potrafią działać i realizować założone cele i na koniec nieważne z jakiego są ugrupowania, tylko czego dotychczas dokonali i jaki są ludźmi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.kww-razem.pl + gratis przesunięcię jezior Marchowy do Koleczkowa, budowa przez deweloperów kilku osiedli, strefa przemysłowa+agroturyzm w pełnym wydaniu w otulinie strefy.Obiecanki macanki a głupiemu stoi.

No sorki akurat ulotki tej partii nie czytałem,ale jak mam wymienić to przeczytałem ulotkę pana Siewerta i PO, partii dotychczasowego wójta i ulotkę 3 radnych skupionych w tej partii i naprawdę tam są opisane rzeczy o których wcześniej napisałem

http://www.kww-razem.pl

http://www.kww-razem.pl/gmina szemud.htm

Tu macie program kandydata na Wójta:

http://www.kww-razem.pl/gmina szemud.htm

i nie ma słowa w przypisywaniu sobie w wykonanych inwestycjach.
Podaj kto sobie przypisuje te zadania bo jestem bardzo ciekawy.

Okaże się za 2 lata:D Dziś przeczytałem ulotki wszystkich opcji kandydatów...
Więc podsumowując
Obietnice
Budowa hali widowiskowo-sportowej
Naprawa dróg,modernizacja starych zaniedbanych
W ulotce partii wójta napisali nawet że skończą budowę stadionu i chcą postawić 2 Orliki czyli będziemy mieli aż 3 boiska do gry w nogę, achhh słodko.
Bezpieczeństwo,naprawa dróg gruntowych nie pamiętam co jeszcze.
No i opisane oczywiście to co zrobili.
Każda partia PO i 2 czy 3 lokalne partie przypisują sobie
budowę placu zabaw, komunikacje ZKM z gdynią, modernizacje odcinka drogi głównej przez bojano,rozpoczęcie wielkich projektów hali i 2 orlików w bojanie.
Ja nie wiem jak można to czytać i wierzyć w to co tam oni napisali...

W balona nie w balona ale jest przystojny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak naprawdę to po 21.11 okaże się jak nas w balona zrobili :) ... kiełbasa wyborcza

A czy w balona nie robi nas ten od przesuwania dróg
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo winny jest ten co dał się zrobić w balona,a nie ten co zrobił w balona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osioł to ty jestes bo dałeś się zrobić w balona!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a kto jest douczony?
daj przykład?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.bip.szemud.pl/index.php?kate=3&men1=12&men2=81&men3=82&menu=82
wystarcz kliknąć w obrazek, który was interesuje
ciekawe czemu gmina nie ma nowszych

ja nie oczerniam wszystkich kandydatów, tylko przeczytałem ulotkę wyborczą pewnego ugrupowania i szlag mnie trafił na to co niektórzy tam napisali
a wiem bo byłem przy tym

Oj Krysiu, Bużan cię tak rozprasza, że z ortografią masz na bakier. hahaha...

Ja proponuje aby wszyscy kandydaci przedstawili oświadczenia majątkowe.
Ludzie to nie są wybory do sejmu. to są jedynie wybory do rady gminy. Rozumiem że będą nas reprezentować , ale bez przesady z tym oczernianiem wszystkich kandydatów.

Inne tematy z forum

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Ogrzewanie gazem (65 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (43 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...