a kto z kandydatów ma odpowiednie wykształcenie???
to kandydują zwykli ludzie
a przynajmniej nie ukoloryzowali siebie na ulotkach jak co nie którzy kandydaci
Czytałem wczoraj ulotkę o kandydatach z PO i faktycznie Jerys nie ma wykształcenia i ten drugi. Tylko jeden z nich wpisał o ukończonych studiach. Nie ni na takich niedouczonych głosowac juz na pewno nie będę.
Nowi wystawieni kandydaci przez Bużana, bo staży stracili łaskawość
i to nieważne czy się nadaja czy nie, czy cokolwiek zrobili , czy nie, tylko że są od Bużana, któremu się "w majtki nie zagląda", jak sam powiedział.
Dla tych co nie pamiętają za co został wyrzucony pan Hirsch!!!!! PRZYPOMINAM.. chciał zlikwidować gimnazjum w Bojanie wszystkie dzieci dowozić do Karczemek był przez całe swoje "panowanie" opozycyjny dla naszej części gminy. Aż doigrał się !! założono komitet antyHIRSCH i wyleciał za swoje wybryki.
Pan Hirsz nie startuje na wójta ani do rady gminy, jest kandydatem do rady powiatu. PO nie wystawia kandydata na wójta, tylko kandydatów do rady gminy, a w Bojanie są to nowe osoby, które jeszcze nie startowały na radnych.
Ja nie będe pisał co mi sie w nich nie podoba bo zaraz ktoś wyskoczy z twierdzeniem że tak anonimowo to można sobie pisać co się chce,już pisałem wcześniej znam tych ludzi wiem co nie którzy zrobili i na nich glosować nie będe. Pozatym na tym forum nie wiem czy ktoś czyta,ale jak katarynka ludzie piszą że kilku kandydatów PO już zasiadało w radzie gminy,radzie powiatu czy było wójtem gminy jak pan Hirsh więc nie wiem co nowego mogą oni zmienić. No a jakim wójtem był Hirsh to każdy starszy mieszkaniec bojana wie i to że PO wzieła go do siebie to świadczy o tej partii.
Nie wiem co to za głupie przeświadczenie że tylko PO może coś zmienić na dobre. teraz są w rządzie i gówno się zmienia na dobre przepraszam za słownictwo ale taka jest prawda.