Drodzy mieszkańcy,
przytoczę posta,którego opublikowałam wczoraj wieczór, na jakże szalenie ważnym portalu,którym jest Facebook(Jak ktoś wcześniej wspomniał) odnośnie moich odczuć po zakończonych wyborach,aczkolwiek przed poznaniem wyników.
"Szanowni Państwo. Dziękuje wszystkim tym,którzy wzięli udział w tych wyborach samorządowych i oddali głos,tym samym spełniając swój obywatelski obowiązek.W sposób szczególny chciałabym podziękować wszystkim Tym,którzy swój głos oddali na mnie. Bez względu na wynik,który się ukaże,Ja juz wygrałam..Dzięki Wam :) Wygrałam,ponieważ usłyszałam od Was setki ciepłych słów wsparcia, jak i wiadomości czy telefonów dotyczących mojej kandydatury i programu.Wygrałam,ponieważ uczciwie przepracowałam całą kampanię wyborczą nie zapominając o tym,że najważniejszym jej punktem jesteście Wy, mieszkańcy,którzy decydujecie o tym co najważniejszego jest do zrealizowania w Naszej miejscowości i Gminie. Dziękuje Wam wszystkim za to,że tak licznie stawiliście się dzisiaj przy urnach i zdecydowaliście o tym,kto będzie Was reprezentował w danych miejscowościach. Razem możemy zdziałać więcej ! "
Dla osób,które zainteresowane są tematem wspierania naszego Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Koleczkowie..
Nie poddam się i jak najbardziej postaram się o to,żeby Rada Rodziców we współpracy z mieszkańcami Koleczkowa,Radnym,Radą Sołecką,Sołtysem jak i najważniejszymi osobami,czyli rodzicami dzieci uczęszczających do tej szkoły, wspierała zarówno poszerzenie/wzbogacenie oferty edukacyjnej szkoły jak i jej rozbudowę. Pozdrawiam serdecznie i każdemu z osobna chciałabym podziękować za oddane głosy a Panu Radnemu S.Skibie pogratulować wygranej.
6
4