Bardzo dobra !😁 (1) 😀 Patrycja Za dużo płaskiego (2) Przygotowanie ośrodka - generalnie ok. Tyle że tam jest płasko, a dokładniej:... kkt Niemiły starszy pan (1) Bardzo lubimy jeździć do koszałko-wa,jednak starszy niemiły pan na 1 wyciągu... Narciarka
katastrofa (1) Niestety w Trzepowie byłam pierwszy i ostatni raz.Przezyłam chwile grozy przy... xxx Ceny (1) Opłata za 100 m. zjazdu jest jedną z najwyższych w Polsce. I dlaczego nie ma... Starszy pan Cezary Świetny stok (1) Stok bardo dobrze przygotowany, bardzo miła obsługa, warunki na rekreację... Stały bywalec. Polecam (1) Lepsze warunki i mniej ludzi niz na koszałkowie arti zadowolona - opinia (1) Bardzo sympatyczne miejsce, szkoda tylko, ze nawet za jedyna toaleté trzeba... zadowolona Stok - tak, reszta - nie (1) Może się i czepiam ale stok jest ok ale całość dookoła kiepska. Brak ławki... Smyk Elegancko (1) Miejsce dobre do jazdy dla ludzi lubiących adrenalinę (stok jest bardzo... pierzu detki (3) witam! starszy facet który obsługiwał snowtubing w niedziele 25.01. 2015. o... narciarz opinia (1) obsługa snowtubingu beznadziejna przez starszego typa który swym hamskim... narciarz Najlepszy obiekt w promieniu 200km od Trojmiasta (1) Często korzystamy z Żoną i znajomymi, w weekendy i święta trochę tłoczno ale... Radek Joanna - opinia (1) Stok bardzo dobrze przygotowany. Nie ma tłoku. Obsługa bardzo miła. Joanna Dobry start sezonu (1) Dla początkujących do nauki i wyposażenia sprzętu (mają nawet buty w... mm Beznadzieja (1) Jedzenie rewelacyjne,nic po za tym.Beszczelność ze strony... Marek Strzeżcie się ratraka! (3) Pozdrawiam wszystkich fanów białego i łysej góry w Sopocie. Dzisiaj wraz ze... Gdynianin Niestety ilość zabiła jakość (3) Stok Wieżyca-Koszałkowo kiedyś najpopularniejszy i najlepszy stok na... ania s stok paczoskowo (1) Polecam stok:) szczególnie dla uczących się. Górka nie zawielka. Nie ma... somethimy:> mile zaskoczona (1) Byłam wczoraj na Łysej Górze i jestem mile zaskoczona. Ostatni raz byłam dwa... sopocianka