Wygląda ciekawie

Temat dostępny też na forum: Gdańska
Prezentuje się ciepło to osiedle, ale jestem ciekawa z jaką ceną wyskoczą...ostatnio ponosi wyceniających.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za jakość trzeba jednak płacić. Widziałem u znajomych i obiektywnie przyznaję, że Inwest Komfort robi po prostu dobrze, czyli nieporównywalnie lepiej niż inni deweloperzy. Sam mam mieszkanie na Morenie i jak popatrzyłem na chłodno na mój blok po pierwszym entuzjazmie od zakupu to fuszerka jest niesamowita, a dużo rzeczy wychodzi cały czas po czasi ;( Teraz sprzedaje to mieszkanie i wolę wziąć kredyt na 5 lat więcej i kupić ciut mniejsze od Inwestkomfortu, ale cieszyć się swoim gniazdkiem zamiast się wk....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wygląda ciekawie

No właśnie, ale myśle, ze tutaj nie wyskoczą wysoko, jednak Brzezno to nie jest super okolica.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

w jaim świecie Ty żyjesz? to obecne brzeźno to jest sielanka, i nadmorski relaks nie wliczając sezonu zyje się mi tu najlepiej w prównaniu z innymi dzielnicami, a w kilku mieszkałem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wygląda ciekawie

To twoja opinia .Jesli chodzi o ceny za 1m.to jest po śródmieściu i Sobieszewie najdroższą dzielnicą w Gdańsku.Poniżej 15000 na rynku pierwotnym raczej nie kupisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Plaża 41 (3 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w samym sercu dzielnicy Brzeźno, w miejscu gdzie przez lata znajdował się...