Wyjaśniona zbrodnia sprzed 15 lat

Opinie do artykułu: Wyjaśniona zbrodnia sprzed 15 lat.

Kiedy wiosną 1994 roku na plaży w Świbnie znaleziono zwłoki młodego mężczyzny, nikt nie mógł się spodziewać, że na ustalenie okoliczności jego śmierci przyjdzie poczekać aż 13 lat.Jedyne co wtedy wiedzieli policjanci to to, że śmierć nastąpiła wiele miesięcy wcześniej, ponieważ ciało było w stanie zaawansowanego rozkładu. Choć zgon nastąpił przez utopienie, nie można było mówić o nieszczęśliwym wypadku: w ciele topielca znaleziono bowiem rany postrzałowe.Na dalsze dokładne informacje o losie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

smierdzielem to ty jestes moze byles/bylas dziw.. dla tych smiesznych sliwow ze im tak dupe bronisz. jak by byli w porzadku to odrazu by sie przyznalia a nie grali smiesznych mafiozow marnie im to wychodzilo a ich pieniadze to ma sie w dupie bo na zbieraniu truskawek sie nie dorobili

smieciu jeden siedziales w wiezieniu! typie z dobrej rodziny??? jak nie to milcz!

Z jakich wiadomych pobudek? Co ty piszesz to bez sensu

smierdziele zazdroscicie im bo mnieli baa maja taka kase ktorej wy tepe gnojki na oczy w zyciu nie zobaczycie! a w wiezieniu beda mieli lepiej niz co niektorzy!!! z wiadomych pobudek!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oby wyszli jak najszybciel tom trzymaj sie dzielnie!

za 5lat wyjda!!!

zielony jak popoil to sobie lubil pokozaczyc no i sie doigral!

znalem tych braci osobiscie!!! wporzadku ludzie... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest już dzisiaj ..

Na dzień dzisiejszy najbardziej mi żal dzieci sprawców. Nic nie zawiniły, a na pewno będą zbluzgane przez rówieśników. O całym zajściu nie będę się wypowiadać. Nie mi coś oceniać, od tego jest sąd.

Co z tego ze seba sie nie dał ?

Ale ludzi ma za nic! czar dorobił się tego interesu a ten to tylko figura. Nic nie umie i na niczym się nie zna. No chyba ze bujać się furami...

i dobrze

I bardzo dobrze gnojom tak śliwa merolami jeździ a by tego sie tak tego nie dorobili. I te ich rozpieszczone bahory. Ale Seba sie nie dał i dobrze... Krzych byl wporzo

poszkodowany przez Zielonego

Wy tak nie piszcie , bo z Zielonego to tez było niezłe ziólko, do dzis jak dostalem raz wje....ne dobrze szczęka mi się nie zamyka. On nikogo się nie bał i musieli z nim zrobić porządek bo jak nie , Zielony dziś był by szefem mafi Stg. Sliwy mAJĄ kasę , wplcą pare baniek kucji i niedlugo bedą na wolnąsci. Zamkną bisnes w Stg, zwolnią ludzi ..może tez twoją mame albo twojego tatę i kto wtedy bedzie się smiał ostatni.

Do osoby która skierowała wypowiedŸ to mnie

Chodziło mi o ich znajomych...a nie o wszystkich ludzi którzy żyjš na Ziemi

Popieram bezstronnego

Masz całkowitš rację

dajcie spokoj

co wy mozeie wiedziec ,czas pokaze , i sad rozstrzygnie kto mial wine ,i napewno ukarze a nie wy bluzgacie błotem na braci,

Co się tak martwicie

o te dzieci? Sa dorosłe albo prawie dorosłe i właśnie zderzyły się z brutalną i szarą rzeczywistością tak jak każdy wkraczający w dorosłe życie. A o rodziców winie roztrzygnie sąd i to na jak dobrych adwokatów ich stać...To drugie bardziej.

puknij sie w leb gosciu kobieta byla z******a wolala milczec,ale napewno sumienie ja gryzlo i mila z tym niespokojne ........

do starogardzianki 15

nie wypowiadaj sie za kogos. bo nie wszyscy sa z nimi

jestescie smieszni ci co bronicie ich dup po co to robicie? zeby bardziej sie podlizac i tak sliwy maja was w dupie.czarus zgrywal wielkiego mafioze a jak przyjechala po niego policja to plakal jak dziecko i nie mowcie mi ze oni pracowali ciezko na swoje konto bo to juz wogole jest smieszne.kazdy wie ze mieli bogatych starych.sami sie pozabijaja w tym wiezieniu bo ich delikatne dupy nie sa przyzwyczajone do takich warunkow.

Mi nie szkoda..

Dowiedzą się jak trzeba pracować na swoje utrzymanie a nie tylko szpanować forsą wśród rówieśników.

starogardzianka 75

Byli dorosli wiec powinni odpowiadac za swoje czyny nalezy im sie kara i tak długo sobie zyli w dobrobycie. Szkoda ich dzieci bo co oni winni ze rodziec sa mordercami.