Wyjaśniona zbrodnia sprzed 15 lat

Opinie do artykułu: Wyjaśniona zbrodnia sprzed 15 lat.

Kiedy wiosną 1994 roku na plaży w Świbnie znaleziono zwłoki młodego mężczyzny, nikt nie mógł się spodziewać, że na ustalenie okoliczności jego śmierci przyjdzie poczekać aż 13 lat.Jedyne co wtedy wiedzieli policjanci to to, że śmierć nastąpiła wiele miesięcy wcześniej, ponieważ ciało było w stanie zaawansowanego rozkładu. Choć zgon nastąpił przez utopienie, nie można było mówić o nieszczęśliwym wypadku: w ciele topielca znaleziono bowiem rany postrzałowe.Na dalsze dokładne informacje o losie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

miejmy nadzieje ze zdechna w tym wiezieniu powinni im wlozyc plastikowe butelki w dupy i skakac tak dlugo po nich az by pekly(troche by to potrwalo:)

z

i bardzo dobze napisałes /napisŁaś i teraz w oczach panienek beda zerem

co wy gadacie

dla nich dozywocie panosza sie po starogardzie jak niewiedomo kto zbilio kolesia i ta mirka tez brała w tym udział ,a te jej dzieciz tomem .Ś to jakieś nie wypały są bedą takie same jak ojciec i jego brat .a dzisiaj w sadzie przyznali sie wszyscy 4 do winy, jak dostana 25 to wyjda po 60 a Mirosława po 71 , wruca i zabija tych co ich wrobili , a juz wogole ze oni maja kasy full wiec wezma sobie najlepszego adwokata i dostana góra 25LAT .a to jest nie sprawiedliwe powinna byc śierc na śmierć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

powinni ich wszystkich w dupe zajechac w tym wiezieniu albo zrobic z nimi to samo co oni zrobili z tym chlopakiem mial cale zycie przed soba a jakies meskie szmaty i jedna kobieta ktora w dodatku pracuje w szkole i uczy mlodziez w wieku tego chlopaka i ma sama dzieci w jego wieku zakonczyli jego zycie jakby byli jakimis Bogami.ze ich sumienie nie gryzlo jak mozna z takim czyms zyc.teraz wszystkie malolatki sa nieszczesliwe bo braci Ś. zamkneli i nie bedzie ich mial kto ruch.. po katach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

w koncu ktos sie zajal bracmi Ś.bo zazwycza policja przymykala na nich oko a wszyscy wiedzieli jakie to sa ziola
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o ja

ale przecież,to jest moja nauczycielka od matematyki!to niemożliwe!

Ta kobieta była nauczycielką w szkole podstawowej

Dozywocie dla baby, mojego syna uczyła. Jak mogła uczyć młodych ludzi skoro sama miała krew na rękach. Plunął bym dziwce w twarz

czaruś

czarek trzymajsie,nikt nie udowodni tobie zabójstwa,gdyż tego nie uczyniłeś.a kamruś jako świadek koronny,jest gówno warty.Zwykły bandyta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

żałosne

po tylu latach ja proponuję dac tym ludziom spokój nie ma pewnośći że to oni a ja nie zamierzam płacic na ich obiadki zreszta jaka resocjalizacja ich czeka żadna jaka przeciez nie ma zadnej ,przepelnione wiezienia ,cele ,bezmyslnosc sadu mnie irytuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dożywocie..

i tak dlugo nie pożyją :) starzy już są :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Abel

Pani Mirka w tym czasie miala czworo malych dzieci, ze byla swiadkiem zdarzenia jakie miala wyjscie z sytuacji niz milczec? Pojsc na policje?....przeciwstawic sie czynnie temu co sie dzialo?....odpowiedzcie sobie na te pytania. Trzech nabuzowanych zakapiorow i ona jedna? Ja ze strachu siedzialbym cicho do konca mych dni i bylbym szczesliwy ze moich dzieci nikt nie porwal by mnie zmusic do milczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

BRAWO!!!

szok

I sobie pomysleć ze Mirosława S uczyła mnie 4 lata temu matematyki!! Nigdy bym sobie nie myslał ze może być do takiego czynu zdolna.

Gdyby chwasty wyrywali

z korzeniami to w wielu przypadkach nie dochodziło by do następnych przestępstw.

cały Starogard wiedział

Huczało o tym bo Zenon Kamrowski bywał w klubach i zawsze robił dym. Sam się chwalił po pijaku podobno i poszło w miasto. W Tropice - taka knajpa była tam kiedyś, oj sie działo... A z bronią chodził podobno, żeby mu "psy" do dupy się nie dobrali...
Ale to tylko słuchy z miasta

A po co sad ???

Przestrzelic kolana i do Wisly, prosciej i taniej.

o kurde!!

A już dresiki myślały że w dresach na emeryturze będą paradować. Teraz muszą sobie sprawić dresy z tył z otworem - na potrzeby kolegów z więzienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobrze że ich złapali

Niech sobie posiedzą 40lat. Mirkę też niech posadzą. Nie rozumiem dlaczego kobitka dostaje tylko dozór policyjny. Zabójstwoto zabójstwo

no i po sprawie...

szkoda chlopaka ze musial tak sie nameczyc i wycierpiec przed smiercia..powinni dostac kare smierci...tylko ze w polsce jej niema niestety.:(