Wyjątkowa suknia IGAR BELLISSIMA 38-40
Sprzedam wyjątkową suknię ślubną z kolekcji IGAR 2012 model Bellissima. Rozmiar z metki to 40, ale dzięki wiązaniu można ją idealnie dopasować zarówno dla sylwetki w rozmiarze 38, 40, jak i 42. Suknia szyta dla osoby o wzroście 173 cm + 3 cm obcas. Suknia jest w kolorze białym, posiada tren, który po podpięciu jest właściwie niewidoczny. W pasie suknia ma doszyty ozdobny pas z koralikami, który można zmienić wg uznania. Suknia jest jednoczęściowa, została ubrana 2 razy - na ślub oraz na sesję zdjęciową. Suknia nie była moczona w wodzie, nie jest w ogóle zniszczona, została oddana do profesjonalnego czyszczenia, po którym wygląda jak nowa! Dekolt sukni jest wycięty w serduszko. Suknia ma doszyte cienkie ramiączka pasujące do ramiączek od stanika bardotki, które można schować. Osobiście nie miałam potrzeby użycia ich. Suknia bardzo dobrze się trzymała. Suknia ma krój romantyczny, Pannie Młodej nadaje dziewczęcego uroku. Pięknie układa się w tańcu. Falbany sprawiają wrażenie lekkości, są delikatnie wykończone. Suknię sprzedaję w oryginalnym pokrowcu! Jestem jej pierwszą właścicielką. Koszt nowej sukni to 3200 zł. Serdecznie zapraszam na przymiarkę! Zainteresowanym Paniom mogę podesłać więcej zdjęć na maila.
Kontakt: magdalena-kozyczkowska@o2.pl
Kontakt: magdalena-kozyczkowska@o2.pl