Moja 5 - letnia córeczka uczęszcza do "Twórczej Akademii" już 3 lata. Jestem szczęśliwa widząc jak pięknie się rozwija i czuje bezpiecznie w tym przedszkolu, otoczona wspaniałymi paniami oddającymi swe serce i wiedzę wszystkim dzieciom. Uważam że Pani Dyrektor udało się stworzyć wyjątkowe miejsce, w którym dzieci są szczęsliwe, czują się jak w domu oraz rozwijają się każde indywidualnie pod troskliwym okiem wspaniale wykwalifikowanych pań. Córeczka chodzi do przedszkola z wielką chęcią i pragnie w nim przebywać jak najdłużej. Z radością opowiada o tym co działo się w przedszkolu, dzieli się wrażeniami z wycieczki do teatru, wyśpiewuje coraz to nowe piosenki po angielsku i dumnie przynosi do domu prace wykonane podczas zajęć artterapii. Dziękuję Pani Dyrektor i wszystkim paniom za tworzenie tak cudownego miejsca i rodzinnej atmosfery, dzięki której rodzice mogą być pewni że ich pociecha jest bezpieczna, uśmiechnięta i rozwija sie emocjonalnie oraz umysłowo przygotowując sie do zerówki a potem szkoły. Szczerze polecam to przedszkole. Jestem spokojna o rozwój mojego dziecka w tak ważnym okresie życia.