Czy takie wyjazdy nadal są opłacalne? Gdzie najlepiej szukać dobre autko (czyt.: nie szrot)? Może ktoś organizuje takie wyjazdy po samochody lub ma osobiste doświadczenia związane z taką wycieczką.
pewnie ze nikt nie sprowadza szrotu z zagranicy w Polandii wszyscy kupuja nowe fury prosto z salonu a nie jakis potluczony złom boszzzz skont ty mieszkasz....
i tak dla jasnosci ... roczny przebieg autka w niemczech to 50.000km,srednio,nigdy mniej,widzialem nawet 2 letnie z przebiegiem ponad 190.000km (oczywiscie uczciwy turek Hasan cofna licznik do 80.000km).
Ale jeżeli potrzebuję samochód tylko dla siebie (jedna sztuka wystarczy) to nie będę zwozić więcej. Znam mobile.eu i zawsze mnie zastanawiało czy te ceny są realne? Według mnie jeżeli za ten sam egzemplarz Niemiec wystawia za 26tyś zł a komis proponuje mi to autko za 30 tyś z hakiem to wybieram wyjazd do Niemiec i samodzielne przywiezienie samochodu.
Może chcesz Meśka w bardzo dobrym stanie od pasjonata? W124 3.0 TD. 13000zł
Też z Niemiec autko, ale już zarejestrowane. Pozdro. Jak coś pisz na maila(jest w profilu)