Wyjazd do Niemiec po samochód

Czy takie wyjazdy nadal są opłacalne? Gdzie najlepiej szukać dobre autko (czyt.: nie szrot)? Może ktoś organizuje takie wyjazdy po samochody lub ma osobiste doświadczenia związane z taką wycieczką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wyjazd do Niemiec po samochód

Nie wierzę, żeby nikt nie sprowadzał samochodu z zagranicy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pewnie ze nikt nie sprowadza szrotu z zagranicy w Polandii wszyscy kupuja nowe fury prosto z salonu a nie jakis potluczony złom boszzzz skont ty mieszkasz....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I po co ta prowokacja? Nie szkoda czasu na pisanie takich nic nie wnoszących bzdetów -tylko ciśnienie rośnie widząc taką głupotę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

po jedna sztuke to sie nie oplaca ...
http://www.mobile.de ceny,co innego jak kupujesz hurtem na lore 10 ,15 sztuk tak jak to robia litwini.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i tak dla jasnosci ... roczny przebieg autka w niemczech to 50.000km,srednio,nigdy mniej,widzialem nawet 2 letnie z przebiegiem ponad 190.000km (oczywiscie uczciwy turek Hasan cofna licznik do 80.000km).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jeżeli potrzebuję samochód tylko dla siebie (jedna sztuka wystarczy) to nie będę zwozić więcej. Znam mobile.eu i zawsze mnie zastanawiało czy te ceny są realne? Według mnie jeżeli za ten sam egzemplarz Niemiec wystawia za 26tyś zł a komis proponuje mi to autko za 30 tyś z hakiem to wybieram wyjazd do Niemiec i samodzielne przywiezienie samochodu.

Może chcesz Meśka w bardzo dobrym stanie od pasjonata? W124 3.0 TD. 13000zł
Też z Niemiec autko, ale już zarejestrowane. Pozdro. Jak coś pisz na maila(jest w profilu)

Sory, zapomniałem, że piszę z pracy i się nie zalogowałem. Podaję maila Zony(częściej sprawdza pocztę:-)) joanna833@onet.eu

Ja jechałem http://joeystudio.pl/2022/07/18/niedrogie-przewozy-do-niemiec/ duży komfort podróży.

Najlepiej w necie i potem samemu obadac jak nie budzi zastrzezen - najlepsze ceny! poszukaj np na motoall albo http://www.eszrot.pl

Inne tematy z forum

Auto detailing (23 odpowiedzi)

Auto detailing czyli usługa pielęgnacji i renowacji wnętrza oraz karoserii auta. Gdzie w...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...