Wyjazd integracyjny

Temat dostępny też na forum: Wyjazd integracyjny
Opinie do filmu: Wyjazd integracyjny.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po seansie czekam z utęsknieniem na dobrą, polską komedię..

ta nią niestety nie jest:(
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naprawdę nieżle !!!!

Super film pod warunkiem że ktoś jeździ z pracy na wyjazdy integracyjne. Niestety osoby które tylko się uczą tego nie zrozumieją i sorki. Cała sala lała ze śmiechu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20

Re: Naprawdę nieżle !!!!

Sala lała ze śmiechu ale góra osiem razy:( na półtorej godziny tak? A co do zrozumienia,- to jeździłem na takie imprezy, że ten film się chowa,- więc to racze twórcy nie rozumieli tematu, za który się biorą, że go tak spaprali. Miała być suma wszystkich kaców, o co przecież w Polsce nie trudno? a Wyszedł kacyk i taki jakiś smętny.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

super!

Długo tak się nie uśmialiśmy z mężem, jak na tym filmie! Naprawdę super komedia. Warto pójść i obejrzeć!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22

Re: super!

Czy ten komentarz na pewno dotyczy filmu pt"Wyjazd integracyjny?"
Pytam , bo nie wierzę, że komukolwiek ta produkcja może sie podobać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: super!

Czy aby napewno to było takie zabawne a nie żenujące?
A może byliście Pańswo na innym filmie niż ja?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

Bez urazy ale żeby się śmiać z tego sztucznego i kretyńskiego filmu trzeba niemieć pojęcia o kinie albo niemieć telewizora w domu.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

3/10

film zaczyna się całkiem nieźle, "niczym u Hitchcock'a" i przyspiesza.... jedynka, dwójka....dwójka, dwójka,- i tak do końca filmu męczymy się, jak byśmy jechali do Zakopca na dwójce:( Świetny pomysł na super film i całkowicie pogrzebany. Czy nikt tego przed premierą nie oglądał? No jest kilka sytuacyjnych gagów i tekstów, że trudno się nie uśmiać, ale to kropla w morzu. Gdyby nie przekonująca Kasia Figura i cycki&reszta Glinki, to film równie dobrze mógłby być w ogóle czarno biały. Kilka razy sprawę próbuje ratować sytuacyjnie dobrana muza i peruwiańscy Indianie, ale chwilę potem "zwolnienie" filmu i dłużyzny przypominają, że wciąż wleczemy się na dwójce. Szkoda. Polecam w TV jeśli ktoś ma kaca i tylko tyle siły by tępo wpatrywać się w ekran.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

szkoda czasu

jednym słowem -MASAKRA.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

SZAŁU NIE ROBI =)

Poprostu Polska prodikcja która jak zwykle nie zachwyca jakoś w szczególny sposób =)

lipa

Cala nadzieje pokladam w filmie listy do m. Mam nadzieje,ze nie rozczaruje mnie w tak negatywny sposob jak wyjazd integracyjny- zenada!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

nic ciekawego ani śmiesznego

2- 3 sytuacje, sceny śmieszne, typowe. Komercyjny, i tyle.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

OD ilu lat ?

Czy klasa o wieku 13-14 lat mogą na to pójść ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: OD ilu lat ?

nie

nic ten film nie wniesie w życie 13-14 latkow ...jest tępy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam .

młodzież nie powinna iść na ten żenujący film

absolutnie NIE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Totalne dno

szkoda czasu, chce się wyjść podczas seansu

Re: Totalne dno

Ja wyszedłem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

też jestem zdania, że to totalne dno

byłam i naprawde nie polecam nuda i beznadzieja, że też im nie wstyd taki film nakręcić i brać za to kase. jak to ktoś gdzieś powiedział popcorn był bardziej interesujący niź ta "komedia"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa

film naprawdę sredni

Totalna masakra:(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo fajna komedia, można było boki zrywać, ale pewnie trzeba znać klimaty pracy w korporacji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

fajny :)

Jak na polską komedię to nie jest zły, bez przesady. Film dobrze się ogląda, nie jest nudny, Fajna zabawna muzyka, dobry humor. Jak ktoś z góry zakłada, ze to nie może być dobry film, bo polski to na złość też powie ,że to była kicha. Wcale tak nie jest i można się ubawić. Mi, koleżance i widowni na seansie na którym byłam się podobał. Ludzie się śmiali i po filmie wychodzili rozbawieni. To chyba dobrze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

całkiem niezła komedia, jak na polską ;) można się pośmiać i zrelaksować ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

katastrofa

kolejne pieniądze w błocie, zlepek skeczy, 50% dialogów to przekleństwa. Jak zrozumieć polskiego twórcę, oto jest pytania? jedyny pozytyw tego szmalcu, to gra Jana Frycza.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

zabawny

Film fajny, jak ktoś się chce pośmiać to warto iść. Całe kino tak się śmiało, że czasem dalogów nie było słychać, to chyba o czymś świadczy!!!!. Na film komediowy trzeba się odpowiednio nastawić i nie oczekiwać, że to będzie film ambitny bo to chyba nie o to chodzi tylko o to aby się zrelaksować:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Komedia, która nie śmieszy

Miała być szumnie zapowiadana "suma wszystkich kaców", tymczasem...film jak na komedię jest tak marny (nawet nie mierny), że szkoda słów komentarza. Autor scenariusza chyba pomylił gatunki? A może miał to być pastisz komediii i nie zrozumiałem ukrytego głeboko przesłania autorów??? Może moje poczucie humoru jest zbyt wysublimowane na tak wtórne i przerysowane postaci, marne i nudne dialogii i absolutnie nieśmieszne gagi? Nie wiem. Mnie w każdym razie ten film nie bawił, ba - nawet nie wywołał cienia uśmiechu na twarzy, a nie potrafię, niestety, śmiać się siłą rozpędu, nawet jeśli robi to połowa sali (choć nie robiła). Przereklamowana nuda. Można się ograniczyć do obejrzenia trailera
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Komedia, która nie śmieszy

Zgadzam się w 100 % - 2, może 3 sceny "lekko" śmieszne...Ogólnie film mocno przereklamowany. Nuda, nuda a poza tym...nuda ;/
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

Polecam na popołudniowy relaks. Można się pośmiać i myślę, że najlepiej jak każdy sam wyrobi sobie opinię na jego temat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Katastrofa!

Ten film to jedna wielka pomyłka. Ktos się pomylił mysląc że napisał scenariusz, aktorzy pomylili się, myśląc że grają w filmie. Badziew i żenada.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inny niż wszystkie polskie komedie ostatnich lat

A ja uważam, że film ma oryginalną treść i swoją specyfikę. Myślałam, że to kolejny przewidywalny film z tymi samymi tekstami, fabułą i aktorami, ale cieszę się, że się pomyliłam :) Ci, którzy wdrożą się w treść filmu mogą odnaleźć jego drugi sens - nie komediowy, ale bardzo serio traktujący życie jako wyścig szczurów. Mnie dał trochę do myślenia... Takich filmów więcej!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Marudy i zrzędy na forum!!!

Ja uważam, iż ten film jest pierwszą polską komedią, która reżyserowi się udała. Nie pamiętam sali kinowej, która by śmiała się tak często na polskiej komedii jak na tym filmie. Marudzą pewnie Ci, dla których temat wyjazdów integracyjnych jest absolutną abstrakcją.Wg mnie temat jest ukazany we właściwy sposób i nawet z humorem... Oczywiście poza wątkiem komediowym temat "wyjazdów integracyjnych" ma drugie dno, które zrozumie każdy kto zetknął się z tematem. Film bardzo udany i śmieszny. Polecam. Ps. Poszedłem na ten film z dużą rezerwą, że jest to kolejna najlepsza polska komedia roku i na szczęście się pozytywnie rozczarowałem...:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

tak jak nie lubie polskiego kina i tych ostatnio mega miernych polskich komedii, tak ta nawet przypadła mi do gustu, i przyznam się szczerze, bawiłam sie na niej przednio :) polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

ZDECYTOWANIE KIT !

NA TAKIM GNIOCIE NIE BYŁAM JUŻ DAWNO. MIAŁAM OCHOTĘ WYJŚĆ Z KINA PO 10 MINUTACH - POWSTRZMAŁA MNIE TYLKO ROLA GRANA PRZEZ TOMASZA KOTA. RESZTA NIESTETY POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA. NIE POLECAM !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Warszawska chałtura

Czy pieniądze dla dobrego aktora są aż tak ważne,że musi grać w takim gniocie?
Ja bym się wstydziła. Nie chciałabym mieć takiego filmu w swoim dorobku artystycznym. Film tak pusty, denny, płytki, głupi, czułam się tak jakby był zrobiony dla debili, dla ciemnogrodu. Obsadzają się we wszystkich produkcjach i śmieją nam się wszystkim w twarz komentując "przecież i tak to kupią". Dlatego jeśli szanujecie swój czas, swoje pieniądze i swoje nerwy nie traćcie ich oglądając warszawską chałturę. Ludzie szanujmy się.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

tragedia

Liczyłam na dobrą,polską komedię w stylu "Chłopaki nie płaczą" czy "Poranek kojota", ale niestety chyba polska kinematografia schodzi na psy:(Pomysł był ciekawy,ale się nie udało, jedynie postać grana prze Katarzynę Figurę ratowała sytuację.Było kilka śmiesznych tekstów,ale ogólnie film nudny i przewidywalny.Natomiast wypowiedzi K. Glinki o miłości pasowałaby bardziej do tragedii.Ach szkoda, miał byc fajny wieczór,a prawie zasnęłam w kinie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam

Film zabawny, wciągający.Obsada na 5;) typowo polski humor, znacznie lepsze od `baby są jakieś inne`. świetne podkłady muzyczne ( Indianie i będę brał cię w aucie)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

a mi sie podobal:)

taki tam film na 5-6 pkt:) Ludzie sie smiali, nie wychodzili podczas seansu, na ktorym ja bylam. Bylo wiecej smiesznych scenek niz 3-4. Ja polecam. Ale nie nastawiajcie sie na jakiej fajerwerki. Ot zwykla komedia, bez szalu, ale fajna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bez szału

Scenarzysta i reżyser chyba chcieli na siłę wywołać śmiech u ludzi... Nikt się nie spodziewa Bóg wie jakiego kina lecz komedia musi mieć jakiś sens a nie pisać tylko po to żeby to się sprzedało bo " kac Vegas" jest na topie to mu zrobimy to po polsku..... bez sensu.... I tonie tak że polska kinematografia schodzi na psy bo chociażby mamy teraz bardzo dobry film w kinach " Listy do M." . Reasumując ... bez szału...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cycki Glinki nie są Glinki :(

Poza tym Kasia dzielnie pręży się i wygina. Jest śliczna, ponętna i apetyczna. Jeżeli nie kochasz Glinki, Karolaka albo Frycza to za cenę biletu do kina kup lepiej dzieciom frytki albo zaproś dziewczynę na ciastko i kawę. Film jest denny, jako weteran imprez firmowych mogę stwierdzić, że nie jest to film o wyjeździe integracyjnym a raczej o tym, jak taki wyjazd wyobraża sobie polskie hollywood (- mała litera zamierzona). Wyjazd firmowy to nieustająca impreza a nie jakieś durne knowania przedstawione w filmie, na wyjeździe integracyjnym ludzie są tak nawaleni, że nikt nie jest w stanie kopać dołków. W realu wszyscy chleją a ci co nie chleją bzykają się nawzajem. Reszta jest przylepiona do telefonów i zapewnia swoje żony/kochanki/mężow/kochanków o swojej dozgonnej miłości. A potemi i tak idą dorżnąć się do barku. Strasznie mnie zraża w naszym kinie sztuczna maniera grania dialogów zapoczątkowana chyba bezwiednie przez Fraszyńską w Kilerze i równie bezmyślnie powtarzana przez aktorski narybek i nie tylko. Bierzcie drodzy Aktorzy przykład z Karolaka - on jak mówi k... to po prostu uczciwie rzuca mięsem a nie gra przeklinanie. Przeszkadzało mi fatalne oświetlenie scen: pory na twarzy, źle nałożony makijaż albo nie do końca ogolone dołki w uniesionych ramionach głównej damskiej aktorki nie powiny dawać się zauważyć w lekkiej komedii. Barwa światła była też w wielu scenach bardziej odpowiednia dla filmu o seryjnych zabójcach albo dla kolejnego wcielenia Obcego niż dla komedii.
Poza tym wszystkim - jezeli nie byłeś/aś nigdy na takim wyjeździe zobaczysz lajtową namiastkę takiej rzezi, jeżeli byłeś/aś - łagodnie uśmiechniesz się do swoich wspomnień - jak ja :) Tak czy inaczej warto zobaczyć tę niedoskonałą produkcję, polecam, bez specjalnego entuzjazmu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

OBRZYDLIWE NIE POLECAM

Jak można nakręcić taki ordynarny film? To nawet nie jest satyra.
A może reżyser chciał pokazać w jaki sposób aktorzy spędzają spotkania integracyjne i jakim językiem się posługują?
Nic dziwnego że młodzież oglądając takie filmy nie potrafi mówić w naszym polskim języku tylko używają tzw łaciny kuchennej ,a jedyna zabawa to picie na umór?
Komu chcą sprzedać ten film żeby zwróciły się koszty produkcji no i gaże aktorskie, które wcale nie są małe?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zenada

Ostatnie wszystkie produkcje żenujące,pełne prymitywnych i wulgarnych tekstów polskie kino się stoczyło na dno.A może to nie jest kino polskie tylko kino dla młodych polaków żeby demoralizować.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zenada

Nie dało sie tego obejrzec do końca. kicz jak ich mało, im bardziej polski film jest reklamowany i pompowany w tv tym bardziej jest żenujący. Trudno nawet o komentarz jakikolwiek
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

określę to jednym słowem!

Tandeta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

film super polecam wszystkim...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

infantylne kino dla półgłówków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uśmiałam się:)

Nie nastawiałam się na ambitny film i szłam z nastawieniem, że szału nie będzie, ale... naprawdę się pośmiałam. Polskie realia, trochę refleksji. Indianie śpiewający " Daj mi tę noc" i " Będę brał Cię w aucie"- bezcenne:)- jeszcze się śmieję na wspomnienie.Można zobaczyć:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mój przyjaciel pingwin (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mój przyjaciel pingwin . Przeczytaj o filmie.

Kiedy nadchodzi jesień (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kiedy nadchodzi jesień . Przeczytaj o filmie.

Bogini Partenope (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bogini Partenope . Przeczytaj o filmie.