Wyjazd na Euro 2016

Temat dostępny też na forum: Wejherowo
Witam,
czy ktos organizuje wyjazd na euro, lub tak jak ja jest sam i chciałby pojechać ...
mam 4bilety Ukraina-Polska/ rozwalila mi sie ekipa... ale równiez dobrze mozna zorganizowac jakis wyjazd / dysponuje autem lub moge sie podpiąc do jakiejś ekipy...

726733732
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wyjazd na Euro 2016

Ja ma tez jeden bilet na ten mecz, i chce jechać, Jutro do Pana zadzwonię mój telefon to 605 440 2015
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nikt normalny nie jedzie do kraju w ktorym :
-transport nie funkcjonuje
-przemysl stoi
-sluzby miejskie stoja
-setki ludzi protestuje na ulicach,no coz wazne ,ze "igrzyska" sie odbeda...
włacz zagraniczna stacjce najlepiej francuska i przekonaj sie sam.,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale czy nasi kopacze "zagrają" może w obawie przed zniszczeniem wyżelowanej fryzury zrezygnują. Trener powiedział że polacy lepiej się prezentowali od litwinów, to fakt tyle pokazywali celebrytów w tv że sjtrach otwierać lodówkę w obawie że jakś piękniś z nie wyskoczy
Polacy nic się nie stało, nic się nie stało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz to pewnie ceny kosmiczne. Już tydzień temu chłopaki narzekali na miejsca hostelowe nie mówiąc o biletach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Bieganie zimą (20 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...