Wyłudzanie kasy za wegiel

Witam ,chciałbym ostrzec osoby,które ogrzewają w piecach węglem przed mężczyzną w wieku ok.50-60 lat który w dniu dzisiejszym {30,12,2010} oferował węgiel za bezcen w rejonie rumia-janowo w godzinach 12-13:00/ był ubrany w kamizelce odblaskowej firmy clean-cleo{ firma sprzątająca}koloru żółtego rękawy zielone,prawdopodobnie spodnie jeans.

proszę o wszelkie informacje na najbliższą jednostkę policji, na emaila, lub pod nr tel. 510342904

p.S admina portalu proszę o nie kasowanie/ blokowanie ogłoszenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WYŁUDZANIE KASY ZA WEGIEL

A ile kasy wręczyłeś mu na "przedpłatę" ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WYŁUDZANIE KASY ZA WEGIEL

prosze przeczytać uważnie prośbę,a nie zadawac dziwnych pytań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wyłudzanie kasy za wegiel

Aby uniknąć takich sytuacji moim zdaniem należy kupować węgiel z firmy, która cieszy się dobrą renomą na rynku. Ja osobiście od kilku lat zaczęłąm kupować wyroby węglowe z firmy, którą polecił mi mój wujek : http://www.wyrobyweglowe.pl/ . Firma jest wiarygodna i zawsze dostarcza węgiel najwyższej jakosci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...