Wymarzona Praca. Otto work force
Pracowałem w czterech zagranicznych agencjach pracy Otto łapie się więc w pierwszej piątce mojego rankingu na solidnym czwartym miejscu podejrzewam że to się jeszcze zmieni bo nie wiem czy można gorzej trafić ilość pracy nie przekłada się na wynagrodzenie za pięć dni pracy wynagrodzenie wacha się między 380 a 400 euro jeśli zdecydujesz się na dodatkową pracę w soboty możesz liczyć na 450/500 euro biorąc pod uwagę koszty rzycia w Holandi jest to bardziej jałmużna niż wypłata dojazdy do pracy 11 km rowerem przy zmiennej deszczowej holenderskiej pogodzie to również sama przyjemność natomiast jeżeli dojeżdżasz firmowym busem to musisz liczyć się z tym że czas oczekiwania na transport po pracy to często nawet ponad godzina ktura nie jest wliczona w czas pracy poza tymi drobnostkami wszystko w jak najlepszym porządku jeśli chodzi o zakwaterowanie to już loteria nie ma pewności czy trafisz na hotel z basenem i siłownią czy taki z dwuosobowym pokojem bez okna wielkości schowka na szczotki natomiast pewne jest to że tak czy siak będziesz płacił 120 euro tygodniowo gorąco polecam mało wymagającym i zdesperowanym ps. nie w każdym tygodniu będziesz miał możliwość pracować pięć dni...