Wymiana dowodu rejestracyjnego po slubie

Mam auto zarejestrowane na siebie i opłacone oc. Niedawno wyszłam za mąż co wiąże się ze zmiamą nazwiska. Wymienilam już dowod osobisty i prawo jazdy. Został mi do wymiany dowód rejestracyjny. Za niecały miesiąc wygasa mi oc i musze wykupić kolejne. W dobie wirusa nasz wydział komunilacji nie funkcjonuje najlepiej przez co nie zdążę wymienić już dowodu rejestracyjnego na nowe nazwisko. W związku z czym moje pytanie. Czy mogę wykupić kolejne oc idąc do ubezpieczyciela ze starym dowodem rejestracyjnym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są dwie opcje idziesz ze aktualnym dowodem i napodstawie jego my agenci przygotowujemy ofertę lub drugi wariant bierzesz dodatkowo dokument potwierdzający zmianę nazwiska i jest spora szansa, że powinien zrobić na podstawie nowych danych.

Prosze zajrzeć sobie na tę stronę:
https://wygodnie.pl/porady/wymiana-dowodu-rejestracyjnego

Wszystko jest tutaj dokłądniej opisane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...