Wymiana okien w mieszkaniu w kamienicy

Kilka miesięcy temu wymieniałem okna w mieszkaniu w kamienicy. Skorzystałem z usługi firmy Almar. Od samego początku Pani Marta zrobiła na mnie dobre wrażenie. Profesjonalna, uprzejma i, co bardzo ważne, nakierowana na doradzenie optymalnego rozwiązania dla klienta.

Montaż okien i parapetów w ustalonym terminie - żadnych opóźnień. Monterzy poradzili sobie z wymianą w kilka godzin. Pozostawili po sobie porządek.

Mogę śmiało polecić Almar, jako firmę godną zaufania. Przy okazji zwrócę uwagę na parapety z konglomeratu - Almar ma je w zaskakująco dobrej cenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam tej firmy, zachwalają ci co sie nie znają Zamontowali u mnie okna 7.03.2017 r dzis jest połowa czerwca i nie moge sie doczekac usunięcia usterek blokade okna wstawili dopiero po3 miesiacach teraz czkam na zatrzask zewnętrzny aby mozna było zamknąć drzwi na zewnątrz czekam na usuniecie wadliwie zamontowanycch parapetów blaszanych ostre kanty parapetów powoduja zniszczenie odzieży dolny parapet jest zamontowany tylko na piance montazowej co powoduje ze ugina się jak gąbka,za zamontowanie rolet nie dostałam faktury pani Marta jest miła do czasu otrzymania pieniędzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0