Pan Zenon pseudo przyjaciel pasazera (1) Zgadzam sie w pelni z opinia Marii , pan Zenon potrafilby zepsuc kazda... Michalina KIerowca-Zenon Milewicz (1) Pan Zenon- no cóż, trudno to opisać i komentować. Chamstwo i impertynencja na... Maria Pasażer - opinia (2) Wypowiem się na temat przejazdów na regularnej linii, czyli tej na trasie:... Pasażer
Klasa sama w sobie (1) Szaleni entuzjaści Ikaruska zajmowali się przewozem naszych gości weselnych... Magda Obsługa wesela z gośćmi z zagranicy. (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością. Firma wywiązała się z powierzonego... Marek M Zdecydowanie najlepszy transport VIP (1) Firma wykazała się pełnym profesjonalizmem. Oceniam na 10 !!!. Polecam Wiola Najlepiej na Świecie (1) Coś FANTASTYCZNEGO. Pan kierowca pełna profeska !!! Dostaliśmy nawet bilety... Ania Nie mogło być lepiej (1) Wspaniała atmosfera, stylówa kierowcy, wszyscy pasażerowie byli pod wielkim,... Wojtek Szczygielski dd - opinia (1) Bardzo rzetelna firma dd weselny przewoz gosci do I z kosciola (1) Nasi weselny goscie byli pod wielkim wrazeniem obslugi. 90% gosci to goscie... Kasia Southin Polecam (1) Zarezerwowaliśmy przewóz osób z Gdańska do Rawy Mazowieckiej w obie strony.... ExA Polecam (1) Polecam firmę AUTOKOMFORT. Bardzo dobry kontakt z właścicielem, usługa... N i M Dr_Ozi - opinia (1) Polecam Wszystkim. A dla pana kierowcy wielkie dzięki serwuje ekipa z... Dr_Ozi Polecam ..! (1) Serdecznie polecam Autokomfort . korzystam z ich usług od roku i jestem... Aleksandra Bardzo polecamy! :D (1) Skorzystaliśmy z usług autobusu, który zawiózł Nas do ślubu. Stworzył... Weronika i Seweryn Polecam (1) Super, profesjonalna firma. Współpracujmy z firmą Autokomfort od kilku lat.... Joanna Długońska polecam (2) Jedyne takie viana w Trójmieście.Kierowcy jak i busy czyste i pachnące.... przemek POLECAM! (1) Od kilku lat współpracuję z firmą Autokomfort.Jakosc usług jest zdecydowanie... Rafał wieksza taxi z lotniska (1) Zauwazylismy oferte biura Travel Group Pawel Czeczko , ktorzy oferuja... Alina Super!! (2) Miałam okazję ostatnio podróżować z MPA. Zaskoczyła mnie cena - dopasowana do... Gabrysia