Wynajem

Mam dwupokojowe mieszkanie w falowcu na przyzwoitym standardzie,planuję kupić nowe na kredyt a to stare wynajmować spłacając tenże kredyt.Opłaty miesięczne są rzędu 450 zł.Obawiam się o ciągłość wynajmu,wiem,że nikt nie będzie w stanie mi tego zagwarantować.Może ktoś ma tego typu doświadczenia i na jaką cenę wynajmu mogę liczyć.Dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do 1300 zł Pamiętaj falowiec to falowiec ludzie wolą mieszkać w blokach lub wieżowcach, dlatego cena musi być atrakcyjna. Pamiętaj o 8,5 % podatku od wynajmu. I to, że za kilka lat kredyty podrożą a wynajem może stanieć bo ukraińce wyjadą na zachód, a Polska się wyludnia i będzie coraz więcej mieszkań na wynajem po babci i dziadku w falowcach i wielkiej płycie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wynajem

Z chęcią dowiedziałabym się czegoś więcej bo akurat poszukuje mieszkania na przymorzu.

Dzień dobry,niestety klucze od nowego mieszkania odbieram w połowie przyszłego roku,jeżeli do tego czasu nic Pani nie znajdzie to zapraszam.Pozdrawiam

Trochę późno.życzę powodzenia.napewno szybko znajdzie pan lokatorów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile m2?

Inne tematy z forum

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (6 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...