Re: Wypad -Rowerowy ;d
~tomas gdynia
(16 lat temu)
Nudne się to robi.
'Jestem dobry' to na prawdę pojęcie względne, dla niedzielnych turystów których mijasz na ścieżkach w parku to owszem jesteś dobry, ale dla innych nie koniecznie.
Mnie Twoje wyniki nie powalają, wręcz odwrotnie ale czy to się liczy? ważne, że chociaż trochę czasu spędzać na czymś aktywnym zamiast np siedzieć przed kompem.
Dobry w porównaniu do kogo, takie powinno być pytanie.
I nie mów że 'wy macie lepszy sprzęt' bo skąd wiesz jaki mamy? Jak ktoś ma kasę lub jest w klubie to ma, bo dobry sprzęt zaczyna się od 5 cyferek..
poza tym rower nie warunkuje Ci sukcesów kolarskich, on tylko pomaga, wg statystyk w 15%. (ja jeżdżę na sprzęcie kupionym za 1,5tyś ok 3tyś km miesięcznie w sezonie letnim, a tak to mniej trochę, w każdym razie w 2008 wyjdzie ponad 10tyś km. a przecież SUPER roweru nie mam).
Co do tras to w sumie tak ciężko zerknąć na mapę? jak jeździsz na szosie to najlepszą mapą będzie mapa samochodowa, wybierasz se miejsce i najlepiej planować drogę tak by robić pętlę - jak dla mnie bo nie lubię wracać tą samą drogą. Jak MTB to bierzesz rower i do lasu po byle jakich ścieżkach, i nie omijaj górek bo w końcu żeby był jakiś progres to trzeba się zmęczyć.
0
0