Wypad na Ryby

Temat dostępny też na forum: Wspólny wyjazd/impreza
szukam osoby towarz. na wspolny wypad na ryby, moze ktos wie odobrze okolitze Gdanska gdzie mozno powedkowac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wypad na Ryby

na jesien to szykuj sie na drapieznika , koledzy mieli dobre wyniki teraz na jeziorze w osowej tym prywatnym ( dobrze miec wodery) , a dalej od gdanska to polecam szkarpawe i troche dalej nogat bardzo rybna rzeka , odradzam wisle (okolice wantowego mostu ) blisko ale efekty racze marne pozdrawiam a gdzie Ty zazwyczaj wedkujesz >?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A się zapytam, macie karty wędkarskie ? Spokojnie, nie jestem ze straży rybackiej, z ciekawości pytam :)

Tak mam karte

Witam, no wlasnie mam duze chenc wyskocyc na ryby a nie ma s kim dla tego szukam osoby towarz, Ja nie wedkovalem w okolitcach gdanska, dla tego pytalem, pozatym nie wiem gdzie mozhno wedkowac i na co, nie jestem amatorem, mam tilko kerte wedkarskie, czy trzeba miec jakiesz dodatkowe pozwolenia, wiem tilko je w zbiornikach rentacyjnych w gdansku mozno wedkowac tilko na karte. Mam dwe wedki ale oni do niecego kupilem z Allegro przez internet:( musze kupicz jakies normalne. sorry je duzo bledow, nie jestem polakiem na 100%:) Moze umowimy sie na weekend jakosz na wypad na ryby, na poceteke ja moge dolancyc do ciebie, daj znac jak cosz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

haah strazy rybackiej to z 20 lat nie widzialem na oczy , jak dla mnie to mit oczywiscie uwazam ze karte kazdy powinien posiadac i oplacac skladki z ktorych niby powinny byc zarybiane zbiorniki co dla mnie jest watpliwe . a co do rybek to teraz jesien wiec proponuje drapieznika albo grunt biała ryba powoli idzie na dno

no to moze umowimy na ryby napisz na are870@wp.pl

dzieki raczej jezdze sam cisza i spokoj

oki spoko

Inne tematy z forum

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...