Wypadek motocyklisty 17.08.2012 godz.22:35 ul. Kartuska Gdańsk

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Za waszym pośrednictwem chciałem podziękować kierowcy samochodu osobowego który zajechał mi drogę w dniu wczorajszym na ul. Kartuskiej w Gdańsku. Jechałem motocyklem, samochód wjechał mi pod przednie koło, niestety zaliczyłem szlif, sprzęt jest uszkodzony na jakieś 4 tyś zł, kombinezon, kask, buty kolejne 4 tyś.....to że jestem cały poturbowany to oczywiście drobnostka.... Kierowco który spierdo....ś jak ostatni tchórz nie zatrzymując się, nie udzielając pomocy mam nadzieję, że ktoś z Tobą postąpi kiedyś tak samo. Pozdrawiam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wypadek motocyklisty 17.08.2012 godz.22:35 ul. Kartuska Gdańsk

Może jest w tym miejscu monitoring? Wypadki/przypadki się zdarzają, ale największym chamstwem jest odjechanie, nie wiedząc nawet w jakim stanie zostałeś...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Monitoring jest ale gdyby był jakiś trup to pewnie wtedy policja by z niego skorzystała....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A w którym to miejscu to auto zajechało Ci drogę (dwupasmówka)?....ktoś Cie wyprzedzał, czy wyjechał z bocznej ulicy?....czy może zapieprz@##$łeś przysłowiowo, czy spokojnie, rekreacyjnie jazda?.....tak sie tylko pytam, bo orzekła mnie Twoja historia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doprawdy nie ma za co.

Ja za twoim pośrednictwem pragnę podziękować wszystkim motocyklistom którzy po 22.00 świątek piątek i niedziela odkręcają manetki maksymalnie jadąc latem uliczkami osiedlowymi swoimi hiper fantastycznymi motocyklami w swych ekstrawaganckich kombinezonach. Dzięki wam latem przy otwartych oknach wiele osób ma przymusowe pobudki często dwukrotnie w czasie nocy. Bo najpierw jedziecie po 22.00 po panienkę następnie ją odwozicie bo tatuś kazał być przed 24.00 i po 2.00 gdy nic nie zdziałacie bo tatuś jednak "paczał" wracacie do siebie RYCZĄC w nie bogłosy po kolejnej porażce życiowej.
Żyjesz wiec będzie dobrze a zamiast żalić się publicznie kup sobie kamerkę HD to 120zł zamiast tych 4000 na kombinezon i jakieś lusterko i będziesz miał dowody o ile to ty sam nie powodujesz takich sytuacji i jesteś niewiniątkiem???
Jedyny raz widziałem prawidłowo jadącego motocyklistę gdy zamówiłem pizzę którą przywiózł mi facet skuterem. Jechał prawidłowo bo ważył około 100kg plus towar i skuter nie chciał jechać szybciej niż 50km/h które obowiązuje w mieście.
Po kartuskiej jeżdzicie nawet po 140km/h po armii krajowej 180km/h a obwodnicą to już no limit i dziwicie się że ktoś wam drogę zajechał???
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Perspektywa (20 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej...

Scarpa (10 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....