Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteś wielki ciałem i duchem

Teraz będzie tylko lepiej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Az sie poplakalm ze sczescie :) w koncu jakies dobre nowiny jestem szcesliwa i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

mysle ze Maciek ma wieksza rodzine, niz "mama i siostra"...

to ze np tata Macka i inni bliscy nie wypowiadaja sie w tym miejscu nie znaczy ze serce im nie peka. Z calym szacunkiem do mamy i siostry oczywiscie.
Zycze duzo sily calej rodzinie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boże dziękuje, aż płaczę ze szczęścia ;-). Maciek, wygrałeś na trudniejszą walkę, o życie! Jesteś wielki, jestem dumna, że mogę Cię nazwać swoim przyjacielem. Zaczynam wierzyć w cuda
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

zaczynam wierzyć w cuda! To wspaniały cud, że mimo wszystko Maciek żyje! To naprawde wspaniała informacja, że jest coraz lepiej! To napewno zasługa mimo personelu medycznego, mamy i siostry. Ich miłość sprawiła, że Maciek brnie do przodu. Wspaniałe z Was kobiety! No i przyjaciele,znajomi,nieznajomi-ich wiara w Maćka też czyni cuda. Taka jedna, wielka Maćkowa wspólnota :) Nie poddawajmy się i trzymajmy się w wierze o Maciusia!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najcudowniejsze w tym trudnym doświadczeniu jest to, że Maciej żyje:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kochani z mackiem duzo lepiej lezy juz na innym oddziale niestety mowic jeszcze nie moze odwiedzac go jeszcze w zwiazku z tym nie mozecie jeszcze nie czas moj brat potrzebuje czasu bo nie czuje sie zbyt dobrze mowilam mu jakich ma wspanialych przyjaciol i ze ponad 300 osob oddalo na niego krew byl bardzo wzruszony kochani jeszcze raz wam dziekujemy za wszystko jak bedzie mozliwy kontakt z mackiem dam wam znac zawioze mu tel gdy bedzie juz mogl mowic
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

informację

Bardzo prosimy o jakiekolwiek informację na temat zdrowia Maćka dawno ich nie było
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawdziwych przyjaciół na pewno Robert ma przy sobie, wiem to na sto procent 😉
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oczywiscie ze mozna a nawet wypada, chodzilo o to ze w najgorszych chwilach Maciek ma wsparcie najblizszych przyjaciół a nie znajomych z osiedla z widzenia, którzy przeżywają z nim jego wypadek. Nie znam sytuacji bo nie znam ani Macka ani RP napisalem tylko ze najwidoczniej tak musialo byc bo na pewno najbliżsi byli przy tym chlopaku nie uwierzę ze nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak ,,,,

...jesteś "tylko" kolegą lub znajomym (a nie przyjacielem prawdziwym)to już nie możesz odwiedzić, napisać sms-a...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moze przed wypadkiem nie mial prawdziwych przyjaciół skoro nie bylo odzewu, to wsparcie Maciek ma w przyjaciolach z przed wypadku i sie nie odwrócili od niego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cieszę się...,

że Maciek ma takie w Was wsparcie.Życzę Mu dużo siły w dalszej drodze do powrotu do zdrowia.
Nie rozumiem tylko czemu nie ma odzewu,pomocy, zwykłych odwiedzin w stosunku do innej osoby z tego osiedla(RP), który miał wypadek ponad rok temu.
W nieszczęściu trzeba pomoc każdemu.
Każdego z nas lub naszych bliskich może spotkać też coś bardzo złego.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Teraz wiem że wszystko sie ułoży, ze reszta to nie problemy w porównaniu do tego co przechodzi Maciek, jest bardzo dzielny i daje rade, wiec z wszystkim mozna sobie poradzic :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ciesze sie bardzo :) taka cudowna nowina .Teraz tylko musi byc lepiej trzeba dalej sie modlic a napewno wszytko sie ulozy jak naj lepiej .Wieze w to te bedzie dobrze , Macius jest silny i da rade i do tego ma taka wspaniala Rodzine.Trzymaj sie Przyjacielu sercem jestm caly czas przy Tobie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

A przede wszystkim jest wyjątkowy i dobry, więc Bóg czuwa nad Nim, za co trzeba dziękować Mu i modlić się o dalszą poprawę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie jest sam i nigdy nie będzie w takim wsparciem co ma to góry będzie przenosil 😊 Bóg cały czas przy nim też jest. Malo kto dalby radę a jak widać Maciek jest mega silny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz Będzie juz lepiej Maciuś, podziwiam Ciebie i Twoja rodzine za walke i wytrwałość. Jestes najtwardszym facetem pod słońcem!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

a mam pytanie - czy Maciek jest świadomy tego co się stało, w jakim jest stanie? Martwię się, że jak już będzie świadomy wszystkiego to załamie się :( Trzymam kciuki za Maćka i Jego najbliższych!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

W koncu jakies dobre wiesci.Trzymaj sie macius :)rodzina bedzie dla ciebie wsparciem wspolnie pokonacie wszystkie przeszkody a koledzy rowniez ci pomoga :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1