Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie...

Czy jest jakaś poprawa z Maćkiem??? Info o zbiórce krwi "drogą pantoflową" jest rozprzestrzeniane. Duży plus dla współpracowników Maćka i nie tylko jeśli chodzi o zbiórkę krwi.
Trzymam mocno kciuki za Maćka, a przede wszystkim za Jego mamę (ból matki musi być niewyobrażalny ), siostrę, rodzinę i wszystkich najbliższych. Bądźmy dobrej myśli!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jutro rano kto moze niech przyjdzie i oddamy krew dla Maćka
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

informacja o zbiorce krwi dla Macka, juz jest

Informacja o zbiorce krwi dla Macka jak zostala rozpropagowana w DCT. Miejmy nadzieje ze kto moze, wesprze kolege w potrzebie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

MACIEK WRACAJ DO ZDROWIA!!!

Maciek, to taki dobry chłopak, zawsze usmiechnięty, pozytywnie nastawiony, poukładany, studiował, pracował. Jak już tu ktoś to napisał, jak niewiele osób z tego osiedlowego środowiska! Zawsze go ceniłam, darzyłam szacunkiem, bo nie łatwo się tak wybić..
Wracaj do zdrowia, wierzę, że będzie dobrze, Twojej rodzinie życzę dużo siły!!!
Wierzę, że bedziesz jeszcze czytał te komentarze, i zobaczysz jak wielkie masz wsparcie, i jak ogromnym szacunkiem dażą cię ludzie!!!!!
pozdrowienia
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

sąsiad ogarniesz to jesteśmy z tobą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

co za bzdura

a jak nie będzie krwi na wymianę to mu nie przetoczą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

....kup sobie słownik

nie patrzał....a patrzył
jak wyjdzie? ręka i noga nie odrosną.
ten wypadek to kolejna niepotrzebna tragedia z głupoty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

przestań jęczeć

news jakich wiele
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Można też spróbować załatwić autobus do pobierania krwi, żeby podjechał pod firmę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy jego stan chodz odrobine sie poprawil ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto też podać zainteresowanym dokładnie imię i nazwisko, bo przy oddawaniu krwi dla kogoś trzeba to podać, bo może znajdzie się kilku dobrych ludzi, którzy go nie znali a chcieliby pomóc.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Telefon do DCT!!!

Proponuję, żeby zadzwonić do Dct, oni ogłoszą pracownikom zbiórkę krwi i to będzie chyba najszybsza droga, bo mogą wszystkim pracownikom wysłać meila. Przez ostatnie 2 dni wiele osób deklarowało chęć oddania krwi, lub innej pomocy, ale czekaliśmy na jakieś info. Życzę wytrwałości rodzinie i Maćkowi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grupa krwi tu nie ma znaczenia. Oddawać mogą osoby z różną grupą krwi. A Maciek i tak dostanie tą grupę krwi, której potrzebuje.Także kto może niech podzieli się swoją krwią.

GRUPA KRWI NIE MA ZNACZENIA!

Ważne,żeby oddać krew,nieważne jakiej grupy.Ważne,żeby podać dla kogo sie ją oddaje i zabrać ze sobą karteczkę,żeby potem przekazać ja rodzinie.

Udostępniajcie

Kasiu udostepniłam na facebooku, moi znajomi również. Ja niestety nie mogę, gdy chciałąm oddać krew dla Tomka okazało się, że mam żółtaczkę ale zorganizuję grupę osób, które wtedy też pomogły. Modlę się za Maćka cały czas. Niech jak najwięcej osób udostępnia na wszelkich portalach, tam najwięcej można zdziałać !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

c.d krwi

Macko ma grupe A Rh plus ale tak naprawde kazda moze byc na wymiane MY dajemy jaka mozemy a oni wymieniaja na grupe Macka Wazne tylko by zaznaczyc ze to dla Niego
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracownik dct

Właśnie jaka grupa krwi ???

jaka grupa krwi?

A jaką grupe krwi ma Maciek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

!!!!!

Czy to istotne czy ktos robi bledy uwazam ze w takiej sytuacji raczej nie! Tu chodzi o zycie czlowieka wspanialego czloweika dobrego madrego uczynnego wiec jaka to roznica czy ktos robi bledy to nie forum ortograficzne! Jak macie pisac brednie lepiej nic nie piszcie!Bliskim Macka napewno to nie pomoze!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3