Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więcej info

Mam informacje od osoby pracującej w DCT. Helikopterem go nie wzięli, bo jak zobaczyli go to powiedzieli, ze nie przeżyje. Wzięła go karetka. Gdyby gościu był trochę bardziej na bok przechylony to by przecięło go na pół i nie byłoby co zbierać :(. Aktualne jest w śpiączce, stan krytyczny, nie wiadomo czy przeżyje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

masz racje. Emocje ponosza...
Modlmy sie za chlopaka wszyscy.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

hmm, uwazam ze szczegoly stanu zdrowia powinny byc podawane do wiadomosci publicznej za zgoda rodziny czy samego Macka. Wg mnie to brak szacunku do chlopaka i dazenie za sensacja. To przykre...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Panie i Panowie, prosze!!!
Ze wzgledu na powage sytuacji powstrzymajcie sie od takich komentarzy!!!
Cala rodzina oraz wiekszosc kolegow z pracy wyczekuje teraz co dalej bedzie ze zdrowiem Macka, a Wy takie rzeczy wypisujecie?! Opanujcie sie!!!
Rozumiem, kazdy ma teraz wiele do powiedzenia, ale nie teraz! Bedzie na to czas jeszcze, pomysl troche zanim cos tutaj napiszesz, bo moglo sie dokladnie to samo zdarzyc w Twoim najblizszym otoczeniu, rodzinie i wtedy na pewno bys nie wytykal(a) bledu innym, a modlil sie zeby Twoj najblizszy wyzdrowial. Dziekuje
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 3

rety, jak zdolales to ukryc na rekrutacji?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

idz napraw mamie toster, elektryku na patyku ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja wiem tragedia z Maćkiem ale do słownika możesz częściej zaglądać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

lipek wieze ze wyjdziesz z tego

MACIEK- jestes naprawde super gosciem i dobrym fachowcem Wieze ze wyjdziesz z tego. Ludzie co wy wiecie o pracy na terminalu w dziale tech. Nekturzy pisza dobrze o procetach i premiach i to prowadzi niestety jak w tym przypadku do tragedi.wieze ze szybko wrucisz do zdrowia.POZDRAWIAM
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

mam nadzieje, ze pomylilem

ale wypadku to niestety nie cofnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakie pieniadze?

Po co sie ludzie pytaja o pieniadze?, przeciez jesli bedzie ich naprawde potrzebowal polowa z was nawet nie kiwnie palcem by je zdobyc lub dac chociaz jeden zloty ... kazdy tylko na pokaz a jak co do czego rodzina sama ztym zostanie, nie bedzie kolegow kolezanek
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 23

Da radę

Ma wspaniałą rodzinę, która jest przy nim i jak widać oddanych przjaciół. Sam ma siłę walki więc da radę, nie jest z tym sam. Trzymaj się Lipek
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jaki jest stan Maćka...?

Czy wiadomo już coś więcej o stanie Lipka ? Gdzie leży ,czy jest przytomny , jakie są rokowania i w ogóle?
Prosimy o informację jak możemy pomóc ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

??

Nie rozumiem czemu te minusy? Przeciez to normalne, że w takich sytuacjach każdy chciałby pomóc ... ja osobiscie bym chiał aby moi znajomi zaoferowali swoja gdybym był w sytuacji tego chłopaka. Mam nadzieje że z tego wyjdzie, życzę mu powrotu do zdrowia a rodzinie sił
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bzdury piszesz. Jakie stare suwnice. Chyba pomylileś terminale.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dasz radę Maciek!

Dasz radę Maciek!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

pomoc

Gdyby była potrzebna jaka kolwiek pomoc. Krew lub pieniądze na leczenie prosimy o informacje. Maciek ma wielu kolegów, przyjaciół dalszych lub bliższych i wszyscy pomagać bedziemy w razie potzreby !!! Najważniejsze by do nas wrócił i do swojej rodziny
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czy potrzebna jest krew dla Maćka lub inna pomoc...?

Jesteśmy z Tobą Lipek...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bog z Toba
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

musi być dobrze!

Maciek modle się za Ciebie! Jestem z Tobą całym sercem wierze że będzie dobrze! Trzymaj się przyjacielu!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2