Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestes najlepszy Maciek, tak bardzo się cieszę 😄😊
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo się cieszę z tej dobrej wiadomości i życzę Ci Maćku szybkiego powrotu do zdrowia, domu, rodziny i przyjaciół.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kochani z moim braciszkiem troche lepiej lekarze mowia ze rany wkoncu sie goja mowia zeby nie szalec jeszcze ze szczescia ale jest poprawa schodza z dawek nasennych jest juz coraz bardziej komunikatywny mowic jeszcze nie moze ale kiwa glowa w odpowiedzi na pytania mowilam moj brat da rade:}jestem taka szczesliwa ze az trudno to opisac jeszcze duzo przed nim ale da rade bo nie jest sam
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najważniejsze,że Maciek żyje i walczy.Wszyscy musimy być cierpliwi,bo to on najbardziej cierpi i potrzebuje czasu by odzyskać siły do tego co przed nim.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciągle myślę o Państwu i o Maćku , modlę się za zdrowie jego .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy są jakieś zmiany w stanie zdrowia Macka? Jeśli oczywiscie mozna wiedzieć
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ela

naprawde zastanow sie co piszesz bo takie rozbudzanie nadzieji w srod znajomych maciusia jest raczej nie na miejscu.wszyscy czekaja na takie wiesci.zanim cos napiszesz sprawdz informacje ktora chciala bys sie podzielic!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maćku

Nie ma godziny bym się o Ciebie nie modliła, z resztą nie tylko Ja. Twoja mama jest bardzo dzielna i ma ogromne wsparcie z Twojej kochanej siostrze, nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co teraz czują. Wiem, że mimo wszystko to Tobie będzie najciężej odnaleźć się w tej sytuacji. . . . Dlatego bardzo modle się o to byś byl silny jak dotąd. Walczysz całym sercem, za co Cię podziwiam przyjacielu !!! I dziekuje Bogu, za to że jest przy Tobie i ma Cię w opiece.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak tak można? Przyjaciele Macka tak sie cieszyli z tej informacji, bo wiadomo nie wypada codziennie dzwonic do rodziny i pytac , biorąc pod uwagę ze i tak przeżywają niewyobrażalnie dramatyczne chwile. Ta wiadomość napelnila nasze serca radoscia. Mam nadzieję Ze niebawem stanie sie to co napisałaś biorąc wiadomosci z palca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Eli

Droga Elu nie wiem kim jesteś a także skad masz takie wieści Jestem siostra Macka i nie mogę uwierzyć ze piszesz takie rzeczy Niby skad masz takie informacje A MOZE ROZMAWIALAS Z LEKARZEM CO Nikt procz nas nie jest wpuszczany na oddzial wiec...A ja nic takiego nie pisałam choć bardzo bym chciala żeby tak było Maciek nadal jest w bardzo ciężkim stanie i ciagle utrzymywany jest w spiaczce co prawda przebudza się gdy nas słyszy bo nas rozpoznaje ale to nie znaczy ze się wybudzil Nastepnym razem pohamuj się skoro nie masz sprawdzonych wiadomości bo to czytają ludzie którym zależy na moim bracie Jeśli stan Macka ulegnie zmianie to na pewno i z wielka radoscia poinformuje o tym wszystkich
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Dobre wieści, jest przytomny :D
To baaardzo dobre wieści
życzę wytrwałości i spokoju i ZDROWIA NAJWAŻNIEJSZE
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

Maciuś był...jest...i będzie...najtwardszy...da rade pokonać wszystko i wrócić do nas...Dziękuje za publikacje za namową wzmianki o oddawaniu krwi dla Maćka ekipie TRÓJMIASTO.PL ...Teraz tylko czekać i się modlić oby było lepiej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

wszyscy czekamy na jakieś chociaż najmiejsze polepszenie stanu maciusia.mam nadzieje ze niedlugo wkoncu usluszymy ze jest lepiej,ze sie wybudzil ze pokonal to wszystko co sie wokol niego dzieje.trzymam kciuki.macius walcz dalej i nie daj sie chlopie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

dziś byłam u Maciusia 2 razy,rano czuł się lepiej,ale spał.Był opatrywany przez chirurgów i na razie jest ok.A o godz.16 miał już stan podgorączkowy,a pielęgniarka mówi że w ten sposób organizm się broni.Ale cały czas śpi spokojnie jak maleńkie dziecko.Jest bardzo kochany mój synek na pewno da radę wieżę w to mocno. Kochająca mama Maćka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak zdrowie?

Cały czas śledzę losy Maćka, już od dłuższego czasu nikt z Państwa nie napisał co u niego? co mówią lekarze? z góry dziękuję i pozdrawiam

Życzę Zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dla Mam

wychowanie synów przez matki oraz opieka nad ukochanymi dziećmi (niezależnie od ich wieku - zawsze będą dla swoich mam dzieckiem:) to w dzisiejszych czasach ogromne poświęcenie, któremu często towarzyszy cierpienie. Patrzę na swoją mamę, jak cierpi, kiedy mój brat ma tarapaty albo sam je na siebie sprowadza...
Wyrazy szacunku dla was - "matki synów"!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Maćku walcz, już tyle wycierpiałeś, że w końcu musi się poprawić Twój stan, modle sie cały czas, aby ten moment nastał jak najszybciej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzisiaj koło 16 zadzwonię do Kasi
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani moniko

Przepraszam,że pytam ale chciałam się dowiedzieć czy już coś pani wie na temat tej fundacji o której rozmawiałyśmy.Jeśli pani wie to proszę dzwonić do mojej córki kasi na nr,500354632.Bo nie wiemy czy mamy szukać nowej fundacji.Dzisiaj byłyśmy u maciusia i dalej wszystko bez zmian ,znowu gorączkuje aż żali serce ściska.Proszę o odpowiedż. Kochająca mama
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To prawda, emocje czasem ponoszą w takich sytuacjach. Nie ma co się kłócić i przebijać w przykrych komentarzach, każdy ma prawo mieć swoje zdanie i swój ogląd sytuacji, jednak poglądy też można zmienić. Czas jest tu najlepszym lekarzem i doradcą.. Módlmy się cały czas za Maćka i jego najbliższych o siłę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3