Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maćku, jutro mijają dwa tygodnie od tego strasznego wypadku . . . Cały czas Twoi bliscy drżą o Twoje zdrowie, przyjaciele się modlą i zbierają krew. Wszyscy czekają na poprawę Twojego stanu zdrowia. Walcz Lipek, nie poddawaj się, przede wszystkim dla mamy i siostry, one bardzo Cie kochają.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Świete słowa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

dla Maćka

Czas jest najlepszym lekarstwem, bądźmy cierpliwi a wszystko będzie dobrze.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

znam jedno stowarzyszenie, ktore moze pomoze. Jutro z rana do nich zadzwonie, zapytam..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akcja krew

Ja tylko przekazałem informację...Zorganizowanie tylu osób,a nawet już wiem że wiecej,to zasługa Oli i to jej podziękowania...ale i tak każdy szuka gdzie może i ta liczba ciągle rośnie...Trzymaj się Maciuś i do zobaczenia...A dla Rodziny dużo sił i wiary...Walczymy wszyscy razem...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na pewno szybko znajdziecie odpowiednią fund.:) Mam kilka pomysłów co do firm (korporacji lub spółek akcyjnych), które poproszę o darowizny na leczenie, ale do tego musimy poczekać na utworzenie wspomnianego rachunku bankowego. Znajoma obiecali mi też pomoc w profilu na fb.
Pozdrawiam Kasia,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fundacja i konto

Popytam w srod znajomych jak wyglada takie zalatwienie konta moze ktos cos bedzie wiedzial.Moja kolezanka byla pod opieka pewnej fundacji co prawda byla to inna sytuacja zdrowotna ale moze jakos nakieruje nas w dobra strone :) jak tylko sie czegokolwiek dowiem odrazu dam znac pozdrawiam i wysylam dobre mysli dla rodziny maciusia :) kurde musi byc dobrze nie ma innej opcji :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kochani stan zdrowia mojego braciszka jest ciagle bez zmian Goraczka niestety nie ustepuje rany Macka ogladaja chirurdzy co drugi dzien i martwia sie ze nie goja sie dobrze Kaza czekac Jesli chodzi o to konto o ktore pytacie dziekuje Wam z calego serca ale my prywatnie nie mozemy takiego konta utworzyc szukamy wraz z DCT odpowiedniej fundacji Jak juz zalatwimy z ta fundacja to oczywiscie dam Wam znac i podam Chyba ze ktos z Was orientuje sie w takich sprawach to oczywiscie prosze o kontakt Monika M dziekujemy Twoja pomoc napewno nam sie przyda bo ja mowiac prawde poki co jestem niedokonca przytomna Kochani Wasza akcja z oddawaniem krwi jest mega lekarze robia oczy jak donosze im kolejne karteczki a dzis dzwonil do mnie kol Macka z ktorym pracowal przed DCT i zorganizowali kolejne 150 osob To jest cos pieknego DZIEKUJEMY
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stan zdrowia Maćka

Czy można prosić o informacje o zdrowiu Maćka, jesli oczywiscie uległ on zmianie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

W ogóle o fundusze na leczenie syna proszę się nie martwić: założyć konto (jak poniżej poradzono), oprócz tego będzie można stworzyć (za jakiś czas, jak Maciek się już wybudzi ze śpiączki) profil na fb z informacją o tym zdarzeniu i podanym kontem, napiszemy również prośby o darowizny na rehab. do paru korporacji (zajmę się tym) - nie tylko do DCT jako zakładu pracy Macieja.
Pozdrawiam serdecznie

to jest bardzo dobry pomysł!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nr konta

Droga rodzino Maćka, czy mogliby Państwo założyć konto, na które moglibyśmy przelać pieniądze dla Maćka? Nie tylko pracownicy i zarząd DCT chcieliby pomóc.
Może na stronie siepomaga.pl??
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie trochę optymizmu, wszystko się dobrze ułoży!

Maćku, wciąż się modlę za Ciebie i Twoich bliskich, o siłę dla Was. Czekam na wiadomość, że Twój stan się polepszył . . .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wakacje! Czas wstawać, kochany...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

No właśnie, wstawaj już śpiochu;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Macius chlopie ty nie rob nam takich numerow i nie strasz ludzi!!Musisz sie jakos ogarnac!!!Nie poddawaj sie i walcz caly czas walcz!!!!!Przeciez musi byc tylko lepiej.Musisz zobaczyc ile osob jest ci zyczliwych.Wszyscy dzialamy na rozne sposoby zeby ci jakos pomodz wiec chlopie zmobilizuj sie i wyjdz z tego jak najszybciej
rodzicom maciusia zycze duzo sily
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

ktos sie niedługo z Panem/Pania skontaktuje, dzięki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeżeli potrzebujecie zaświadczenie o oddaniu krwi dla Maćka do szpitala proszę o kontakt 667 514 509
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam dobre wieści ze stacji krwiodawstwa, że dzisiaj (w odp. na art. na trojmiasto.pl o oddawaniu krwi) bardzo duzo ludzi przychodzi oddać krew dla Maćka:)
Tego juz mu na pewno nie zabraknie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0