Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co do "kalectwa", to lekarze wciaz walcza! Nie znasz szczegolow jego stanu, a we wszystko, co pisza w koment. nie mozna wierzyc na 100%.
Maciek być może będzie calkiem niezle sobie radził:) Mamy nadzieję:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy goraczka spadla?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jego organizm walczy, siła woli, duch...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

i jest jeszcze 1 osoba, ktora stoi z boku tego całego zdarzenia, cierpi i czeka..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

sorry,ale nie ufam wam

a jak wyobrażacie sobie życie Maćka w takim kalectwie?? Czy rzeczywiście okażecie się prawdziwymi przyjaciółmi i do końca Jego dni będziecie trwać wiernie przy Nim.??
Czy też może z czasem zapomnicie o starym przyjacielu..? Hmm pewnie będziecie się zapierać , że nigdy Go nie opuścicie.. Czas pokaże.. Ja zapisałem sobie tan cały wątek..zobaczymy za parę lat..
Jedynymi osobami, którym wierze to Matka i siostra..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

fakty

puki co walczą lekarze a nie Maciek. Maciek jest w śpiączce. Lekarze dążą do ustabilizowania parametrów życiowych, dopiero wtedy, gdy to nastąpi będzie można mówić o "osobistej" walce Maćka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Prawdziwa Matka

Proszę mi wierzyć, nie każda matka walczy tak jak Pani. Znam przypadki, że matki wyręczały się innymi aby dowiedzieli się telefonicznie o stan zdrowia dziecka. Same ani razu osobiście nie zainteresowały się...
Pani jest idealną Matką.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Macieja Tato

No właśnie, Tata Maćka też jest ważny.. A Mama -rzecz jasna - matka to matka.. od chwili poczecia zwiazana jest ze swoim dzieckiem..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie - gorączka oznacza walkę organizmu, co oznacza, że organizm walczy z zarazkami, tym bardziej że jest po operacji. Maciek, tzn Jego organizm jest aktywny!!! Tak naprawdę gorzej by było gdyby organizm nic a nic by nie reagował. Tak, myślę że wszyscy czekamy na słowa lekarzy, że będzie dobrze...
Siostro i Mamo Maćka - jesteście wspaniałe!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Miejmy nadzieję, że gorączka oznaczała, że organizm walczy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kochani dziekujemy Wam ze tak sie martwicie i ze pamietacie o swoim koledze Macko napewno by sie cieszyl ze ma tak wspanialych przyjaciol Wasze i nasze wsparcie bedzie mu bardzo potrzebne Dzis mial wysoka goraczke co bardzo martwi lekarzy ciezko bylo ja zbic Martwia sie i kaza modlic Zyjemy ciagle w strachu i czekamy Czekamy az nam wkoncu powiedza ze bedzie dobrze Wierze w mojego braciszka bo wiem ze jest silny i ze daje z siebie wszystko
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

jestem honorowym krwiodawcą od kilku lat,jutro postaram się dołożyć kolejną cegiełkę,tym razem dla konkretnej osoby.życzę siły i nadziei rodzinie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pozdrowienia dla taty Maćka. Proszę się nie poddawać, syn na pewno przetrwa ten ciężki moment w życiu i będzie jeszcze bardziej zahartowany:)
Kumple
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oddawanie krwi nic nie boli!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziś kolejne osoby oddawały krew dla naszego przyjeciela - dzięki Wam!!
Prosimy o jeszcze:)

Konto dla Macka

Czy myśleli już Państwo o założeniu rachunku bankowego dla Macieja, żebyśmy mogli wpłacać pieniążki na jego rehabilitację? Wiele osób wpłaci je z prawdziwą chęcią, a Maciek oprócz miłości bliskich będzie też potrzebował funduszy na dalsze leczenie i specjalistyczna pomoc. Proszę to przemyśleć,
Pozdrawiam
Monika M.

Do mamy Maćka

Odwagi,na pewno znajdzie Pani w sobie siłę.Maciek walczy i Pani niech walczy dla niego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziękuje za miłe słowa otuchy,a muszę walczyć o mojego synka jak każda matka,która kocha swoje dziecko.Mój syn jest tak dobrym dzieckiem,więc bardzo modzo modlę się o jego zdrowie.Pozdrawiam i dziękuje za wszelką pomoc.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

"W miłości wiadome nieustannie się zderza z niewiadomym"
Witold Wirpsza - poeta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2