Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maciek ma wielkie serce

Maciek ma wielkie i mocne serce! Musi byc dobrze, i bedzie.
Wszyscy codziennie sie za niego modlimy.
Pozdrawiam i niech Bóg ma w opiece Maćka i całą Państwa rodzinę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mamo Macka musi byc Pani silna tego Mackowi potrzeba....a "my"caly czas jestesmy z Wami
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Musi być dobrze, Maciek da radę a krew nadal jest oddawana. Podziwiam Panią, za walkę o syna. Jest Pani bardzo silna, i bardzo oddana synowi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moi znajomi beda jutro oddawac krew dla Pani syna:) Proszę wierzyć w Macka i ufać Bogu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

mama Maćka

jeśli można prosić to krew nadal jest bardzo potrzebna.dziś Maciek przeszedł drugą operację.Nie mam już nawet siły,żeby pisać.Jestem załamana i zrospaczona i bardzo boję się o życie mojego synka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prosimy oddawac krew, cały czas mu ja przetaczaja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krew

Czy krew jest nadal potrzebna? Paru znajomych jutro chce oddać..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

tez tak uwazam! Modlmy sie rowniez za caly personel szpitalny zajmujacy sie naszym Mackiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani Mamo Maćka!!

Za Pani synem stoi taki kordon przyjaciół, że Bóg na pewno nie potraktuje Maćka obojętnie!!
Polecam modlitwę do Jana Pawła II - On jest mistrzem od wszelkich uzdrowień. Ja Jemu zaufałam i wierzą, że uratuje Nam Wszystkim Maćka!!
P.S. Jest Pani wspaniałą Matką.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wielkie podziękowania dla lekarzy i całego personelu med., który przyczynił się do ratowania życia Macieja.
MM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Będzie dobrze - jego czas jeszcze nie nadszedł..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

stan mojego synka Maciusia nadal jest bardzo ciężki,ale stabilny.Nadal jest utrzymywany w śpiące.Bardzo go kochamy i tęsknimy za nim i nie możemy się doczekać kiedy wreszcie lekarze nam powiedzą że jest lepiej.Opieke ma wspaniałą,lekarze i pielęgniarki bardzo się nim opiekują.Kochany synku modlimy się za Ciebie abyś wrócił do zdrowia.Dziękujemy wszystkim za przybycie na mszę za zdrowie mojego synka kochająca mama Maćka.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

po co te minusy? Nie chcesz nie przychodź lecz nie krytykuj osób, które chca sie pomodlic za Maćka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeszcze raz przypominam, dziś msza za Maćka, godzina 18 w Fatimie na Żabiance
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oby Maciek był w rękach, tych lekarzy z powołania, i aby jak najszybciej doszedł do siebie. Przyjacielu wciąż się modlę i błagam Boga by Ci pomógł. Dziś wszyscy Ci bliscy będą się razem modlić!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lekarze

Myślę, że trzeba również modlić się za lekarzy i pielęgniarki o dobre podejście do pacjentów oraz trafne decyzje:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest nam strasznie przykro z powodu wypadku jakiego doznał nasz kolega Maciek - nie poddajemy się... mamy nadzieję i wierzymy głęboko,że jego stan się polepszy.
Dziękujemy za informację dotyczące stanu zdrowia Maćka Pozdrawiamy Ewelina, Arkadiusz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Minał tydzień, od tego tragiczbego dnia . . . Miejmy nadzieję, że stan Maćka choć trochę się pokeoszył
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Akademi Medycznej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0