Wypadek na terminalu DCT Gdańsk

Opinie do artykułu: Wypadek na terminalu DCT Gdańsk.

W niedzielę po południu na placu terminalu DCT w gdańskim Porcie Północnym doszło do wypadku. Suwnica placowa przejechała mężczyznę, który helikopterem został przetransportowany do szpitala.Na terminalu DCT Gdańsk ok. godz. 16 w niedzielę, doszło do groźnego wypadku. Suwnica placowa przejechała jednego z mechaników pracujących w porcie. Z relacji świadków wynika, że prace zostały wstrzymane na parę godzin. Pracownik został przetransportowany helikopterem do szpitala. - Możemy jedynie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maciek zna się na komputerach
h więc na pewno da radę,, skończył dobrą uczelnie, teraz najważniejsze jest to, by doszedł do Siebie. Trzymaj się Maćko
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo prosze nie pisac o Moim przyjacielu koleś, osoba fizyczna czy gość, On jest człowiekiem i jeśli nie piszecie po imieniu to piszcie osoba a nie tak bez szacunku jak o rzeczy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

taaa......

Nick faktycznie ma klawe życie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nick Vujicic

..ale Nick jakoś daje radę, a nie ma żadnej kończyny: https://www.youtube.com/watch?v=x88HxpAKD6o
Wszystko zależy, czy dana osoba CHCE żyć, a jak jest chęć i wola, to znajdzie się i sposób:)
Szczególnie w czasach, gdy można zarabiać pieniądze nie wychodząc z domu (pracując na kompie nie trzeba mieć obecnie ani jednej ręki!)
Odwagi!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

do wujek samo zlo

Kolega widzę jest sfrustrowany tym ze nie ogarnia suwnicy i na ludzkim nieszczęściu próbuje zbić jakiś kapitał. Tak się nie robi. Te normy o których opowiadasz to są normy które z reguły obowiązują na każdym terminalu i nie są one jakoś wygórowane. Dzięki tym normom masz chłopie co do gara włożyć. Gdyby każdy myślał tak jak Ty to byśmy dzisiaj w kolejce stali do pośredniaka. Jak czytam te brednie o wypadkach poobijanych ciągnikach to się zastanawiam co np. kolega sztauer ma na myśli. Kolizje które w zwykłym ruchu drogowym się zdarzają praktycznie każdemu i zdarzać się będą? Człowieku w historii firmy tak naprawdę to jest pierwszy wypadek, bo to co wcześniej się działo można nazwać incydentami. Wypadek potoczne określenie zdarzenia, gdzie jeden lub więcej uczestników bierze udział w zdarzeniu, w wyniku którego uczestnik zdarzenia został ranny lub doszło do jego śmierci. I proszę Ciebie nie mów mi o osobie, która np. potknęła się i spadła ze schodów łamiąc sobie np. rękę. Uważajmy wzajemnie na siebie i tak będzie najlepiej. A Tobie Maćku życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

niejeden ufał i się przeliczył

najczęściej właśnie kalectwo nie ma głębokiego sensu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Stan maciusia

Czy mogli byscie oczewiscie w miare mozliwosci informowac o stanie Macka?Czy sie wybudzil,jakie sa rokowania,jaki jest jego ogolny stan.Napewno nie tylko ja czekam na takie wiadomosci.Mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.Trzymam kciuki za niego i wierze w to ze wszystko jakos sie ulozy.Chlopaku wiem ze jestes twardy:)macius nie daj sie i walcz :)a rodzinie zycze duzo pozytywnego myslenia czerpcie ja z tych wszystkich pozytywnych wpisow macie mnustwo ludzi za soba bedzie dobrze ja w to wierze
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

prosimy o przybycie Wszystkich, ktorzy chca pomodlic sie za Macka i jego zwyciestwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Maciek robił to samo gdy ktos inny z jego przyjaciol potrzebował pomocy, dobro powraca Kasiu . Maciek da rade !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziekujemy

Kochani dziekuje Wam w imieniu mojego brata za tak wspaniala reakcje Za to ze jestescie Mam nadzieje ze Macko kiedys bedzie mogl Wam za to sam podziekowac
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

!

Czas pokaze! Maciek to wspanialy czlowiek i mam nadzieje ze przyjaciele Go nigdy nie opuszcza! Ja mam zamiar Go wspierac a co teraz se myslicie ze pewnie nie to Wasza sprawa!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ufam, że Pan Bóg nawet z największego ludzkiego nieszczęścia potrafi wyprowadzić jakieś dobro..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłem tam idioto....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wszyscy maja wlasne zycie , i kto bedzie sie nim zajmowac jak bliskich zabraknie ??
Wiem ze liczy sie wnetrze itd... ale chcialabys/chcialbys byc z osoba niepelnosprawna ? Niestety taka jest zeczywistosc
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

byc moze...

Byc moze dla wielu Maciek jest tylko czlowiekiem ale dla rodziny i przyjaciol jest calym swiatem wiec warto zyc!Ja wierze w ludzi i mam nadzieje,ze zawsze juz beda przy nim a nie tylko dzis.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja nie chciałabym tak żyć , wolałabym umrzeć , zgadzam się ze wszystkim co napisał '' szczery ''
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Popieram , moja bliska mi osoba rowniez miala wypadek , jest sparalizowana i ludzie juz dawno zapomnieli ze mieli takego perzyjaciela
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

facebook

Ja juz na swoja is czasu dalem namiary na placowke gdzie mozna oddac krew . Najgorsze jest to ze rodza sie pytania Co sie stalo??? Szczeze mowiac serce mam w gardle jak mam odpisywac ze to moj kolega z pracy moj zmiennik i tp.dziekuje za zyczliwosc ludzi i pozdrawiam.chce dodac ze krew nie tylko moze uratowac zycie Mackowi ale innym osoba.ps.Lipi W Tobie Sila w Nas Wiara i Nadzieja.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2