Wypadniety dysk
Pojechalam do prof. Kloca z wszystkimi wynikami jakie były możliwe po rocznym leczeniu u neurologa, który robił wszystko co w jego mocy, ale niestety dysk był za bardzo wypadnięty. Za wizytę zapłaciłam 150 zł. Profesor zobaczył płytkę z rezonansem i powiedział od razu, że operacja jest konieczna. A ze swoich źródeł wiem że nie robi on operacji jak nie trzeba.. w niedzielę już byłam w szpitalu, w poniedziałek operacja.. wszystko się udało :) nic nie boli, noga nie drętwieje, chodzić chodzę :) jest super ! mam nadzieję, że ten ból nigdy nie powróci.. a jeśli chodzi o podejście profesora... każdy jest inny.. i to że ktoś pisał że odesłał go bo nie miał wyników jest zrozumiałe, bo on ma operować a nie badać... od tego są neurolodzy..
I niestety ale profesor bez rezonansu nic nie zrobi... niestety...
i nie piszę tego dlatego, że mnie operował, bo ja też nie zostałam potraktowana uprzejmie itp, tylko jak przez profesora, ale oni tacy już są :) Ale polecam go wszystkim, którzy mają wyniki badań, i inni lekarze są już bezradni.. :)
I niestety ale profesor bez rezonansu nic nie zrobi... niestety...
i nie piszę tego dlatego, że mnie operował, bo ja też nie zostałam potraktowana uprzejmie itp, tylko jak przez profesora, ale oni tacy już są :) Ale polecam go wszystkim, którzy mają wyniki badań, i inni lekarze są już bezradni.. :)