Wypożyczalnia Gier Planszowych

Temat dostępny też na forum: Wzgórze św. Maksymiliana
W sklepie z grami (Bema 12) w Gdyni działa wypożyczalnia gier planszowych. Myślę że to dosyć niespotykana i ciekawa inicjatywa. Co wy na to?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wypożyczalnia Gier Planszowych

Ciekawe, ciekawe... Wiesz może coś więcej na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No działa to mniej wiecej jak z filmami video. Idziesz, wypelniasz formularz, placisz i wypozyczasz gre. Na 3 dni. Opłata jest w miarę mała - w zależności co chcesz wypozyczyc od 3 zł do dwudziestu kilku - tak jakoś. i to wszystko. aaa zapomniałabym jeszcze na poacztku placisz kaucje, która zwracają jak przyniesiesz gre.

Ogólnie uważam to za wspaniały pomysł, wypożyczenie nie jest drogie a można spokojnie sprawdzić czy dana gra się podoba. Jak dla mnie sklepy powinny myśleć nad takimi inicjatywami!

gdzie to dokładnie jest to się przejde

super motyw. przydałoby się coś takiego dla tych mieszkających w gda...

Bema to ta ulica na której jest teatr im. Gombrowicza, sklep jest niżej w stronę Placu Kaszubskiego - czerwona witryna, żółty napis GameOX.
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=gdynia,+bema+12&sll=37.0625,-95.677068&sspn=32.38984,86.572266&ie=UTF8&hq=&hnear=Generała+Józefa+Bema+12,+Gdynia,+Pomorskie,+Polska&ll=54.512356,18.540169&spn=0.002896,0.010568&z=17&iwloc=A

My właśnie się szarpnęliśmy na grę w ten weekend. Fajna sprawa - gra na 3 dni a zapłaciliśmy tylko 11zł.

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4