Wyprzedaż szafy cd = rozmiary raczej L (choć także M) - Esprit, Zara, Bershka, Reserved, Stadivarius, Mango, Mohito....i inne

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
http://imageshack.us/g/854/reservedl.jpg/

Drogie Panie,

Zapraszam serdecznie! Marzę o tym, aby się tego pozbyć. Niestety z powodu braku czasu nie jestem w stanie mierzyć tych rzeczy, czy robić dodatkowych fotek. Linka załączam poglądowo, aby zobaczyć co ja tam mniej więcej mam (niestety nie zrobiłam też wszytskich fotek). Zapraszam do mnie do domu (Zaspa) na przymierzanie:)

Rzeczy są w stanie bdb i idealnym (trochę pogniecione, bo mam je w siatkach:() i naprawdę ładne i modne. Problemem większości jest to, że są na mnie za duże.

Ceny tych rzeczy to mniej więcej:
spodnie -15- 30 zł
t-shirty - ok 15-20
spodnice - ok 20-30
swetry - 25-40 zł
ceny podaje przybliżone, wszytsko oczywiście zalezy od ilości kupionych, stanu ciucha i marki.
Chętnych zapraszam do kontaktu na priv w celu umówinei się

pozdraiwam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wyprzedaż szafy cd = rozmiary raczej L (choć także M) - Esprit, Zara, Bershka, Reserved, Stadivarius, Mango, Mohito....i

ten pierwszy sweter jaki ma rozmiar i jaka cena?

Re: Wyprzedaż szafy cd = rozmiary raczej L (choć także M) - Esprit, Zara, Bershka, Reserved, Stadivarius, Mango, Mohito....i

ja druga w kolejce po sweter nr 1

ten 1-szy sweter to L (reserved). Do niedzieli mam rezerwację

Proszę o wymiary spodni jeansowych i może więcej zdjęć na maila.

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...