Grzesiu - ocena (1) Jezu, przecież to lepiej wysyłać towar w workach na śmieci niż w ich folipakach Grzesiu Oliwa - opinia (1) Jestem zadowolona, nie mam do czego się przyczepić! Oliwa Marian - opinia (1) Spory wybór jak dla mnie, jestem bardzo zadowolony! Marian
Anna - opinia (1) Duży asortyment, atrakcyjne ceny, szybki czas realizacji zamówienia. Wszystko ok Anna Taśma z nadrukiem, folia stretch , kartony (1) Bardzo dobre ceny, szybka realizacja, towar od ręki. Polecam! Kartony , folia... Daniel Taśma z nadrukiem i chemia gospodarcza (1) Najlepsza hurtownia opakowań. Producent kartonów i taśmy z nadrukiem no to... Marek Folia bąbelkowa i woreczki strunowe (1) Folia bąbelkowe i woreczki strunowe w super jakości! Szczerze polecam Piotr Folia stretch, kartony na wymiar, taśma z nadrukiem (1) Polecam tego producenta! Super jakość, doskonałe ceny. Najlepsze w... Tomasz Kalinowski nie polecam (1) obsługa żadna, brak kontaktu ze strony firmy, wpłaciłem kasę miesiąc temu i... andrzej Wojciech - opinia (1) Polecam, szybko przystępnie cenowo i co najważniejsze chętnie zamówię przy... Wojciech Bardzo solidnie i fachowo (1) Polecam sklep na ich stronie sporo ciekawych rzeczy do prowadzenia firmy. Min Bardzo solidnie i doskonała jakość (1) Polecam serdecznie, duża wiedza o produktach i fachowa porada. Jacek Mateo - opinia (1) Bardzo dobre materiały, świetnie się na nich drukuje, trwałe, a do tego firma... Mateo Godna polecenia realizacja (1) Wszystko odbyło się sprawnie. Zrobili cały projekt graficzny od A do Z.... Darek Bardzo solidnie, szybko i konkretnie (1) Zamówiłem niewielką partię, a potraktowali mnie jakbym był największym ich... Daniel Czas realizacji - SKANDAL! (1) W ofercie mięliśmy obiecany czas realizacji 10-12 dni roboczych, minęło 20 i... M. Fachowa obsługa, rewelacyjna jakość towaru !! (1) Opakowania kupione w Aliansie są najwyższej jakości !! Polecam innym !!... lilkag1 Solidna firma (1) Solidny kontrachent, produkty na wysokim poziomie po przystępnych cenach.... Jacek Polański Opakowania i doradztwo (1) Doradzili mi jak mam najtaniej i najefektywniej zapakować produkt. POLECAM Bobo