Wyśnione miłości

Temat dostępny też na forum: Wyśnione miłości
Opinie do filmu: Wyśnione miłości.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

masakra

dawno nie bylam na tak porabanym filmie tragedia, spodziewalam sie czegos zupoelnie innego masakra ludzie wychodzili z kina
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ciezki film nie dla wszystkich

film w rzeczy samej jest masakryczny i nie życzę nikomu na niego iść po całym dniu w pracy. Jest ciężki, męczący, nudnawy i usypiający w wielu momentach. Fabuła pomimo że banalna, to cały czas miałem okropnie męczące odczucie że jest mega skomplikowana.
Film jest kanadyjski, ale mówią po francusku (po filmie dowiedziałem się ze w stanie qubeck mówią po francusku)
Co jest na plus ? Zdjęcia w filmie są bardzo dobre, muzyka fajnie dobrana. Gra aktorów nietuzinkowa.
Można obejrzeć na spokojnie, w niedzielne przed, lub wczesne popołudnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

w sprawie Kanady i ich języka

aż głupio czytać, że ktoś po szkole nie wie, że w Kanadzie - w Quebec mówią po francusku-Geaografia dwója z minusem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo obiecujący młody reżyser !

Kilka dni temu obejrzany w kinie Helios. Fajnie, że większe kino zdecydowało się na granie tak niekomercyjnego filmu. Chociaż w sumie i tak było bardzo kameralnie bo na sali było zaledwie 6 osób (razem ze mną i moją dziewczyną).. Była to pozycja przeze mnie wyczekiwana dlatego tym większa radość, że nie doznałem zawodu ; ) Doskonała stylizacja, muzyka i klimat lat młodzieńczych. Bardzo mi się podobał ! Polecam wycieczkę do kina a sam zabieram się za debiut tego młodziutkiego i bardzo obiecującego reżysera.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dziewczyna z igłą (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziewczyna z igłą . Przeczytaj o filmie.

Złowrogi (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Złowrogi . Przeczytaj o filmie.

Flow (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Flow . Przeczytaj o filmie.