Wywóz odpadów

Czy Wy też macie problem z Panami ktorzy zabierają odpady? U mnie najgorzej z mieszanymi. Chcą we workach to nie biorą bo jednak chcą w pojemnikach, mają w pojemnikach i co? Zostało. A przy tym karteczka ze pojemnik nie spelnia wymagan i odpady musza byc we worku wlozone do pojemnika. Gdzie sa worki? Dostajecie? A no i jeden pojemnik połamali a co tam... jak zaczynali odbierac to zadnych wytycznych co do pojemnikow nie bylo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wywóz odpadów

U mnie wszystko gra Worki w koszu Kosz wystawiony i żadnych problemów prędzej ani teraz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wywóz odpadów

Masz kosz pasujacy na ich samochod? Worki na szklo i plastiki dostaje po 1szt a na mieszane wcale
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My kupujemy duże mocne worki i wkładamy do kosza. Jak w miarę lekki, to wystawiamy sam worek, jak ciężki, to wystawiamy worek w koszu i panowie sobie sami go wyciągają. Nie było z tym nigdy problemów.

Ewa jaki macie kosz? Z zaczepami?

Zwykły nieduży kosz z Castoramy. Nawet nie wiem, czy ma zaczepy. Nigdy go nie próbowali zaczepiać - zawsze wyjmują worek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (20 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...