X Miedzynarodowy Festiwal Teatrow Plenerowych i Ulicznych FETA

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETAFestiwal Feta powstał w 1997 roku jako jednorazowe przedsięwzięcie, mające uczcić hucznie obchodzone tysiąclecie Gdańska. Na 7 dni miasto zmieniło się nie do poznania – kilkadziesiąt teatrów z całego świata bawiło, prowokowało, ale też wzruszało mieszkańców Gdańska i przybyłych turystów. Teatr uliczny, pełen uroku i magii, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krótka Feta

W tym roku była krótsza, ale zdążyłem się zmęczyć. Żauważyłem też więcej fotografujących amatorów. Choć faktycznie Miss Elwira miała rację, że niektórzy przeginali z papparazzi!!

Same spektakle dobre, choć brakowało mi bardziej kontrowersyjnych. Biuro Podrózy trochę zawiodło, powinni byc na Targu Wegłowym.

Najlepsze co widziałem to francuski Malabar. Ludzie na koniec w pianie to była wspaniała zabawa!! Jak zwykle na poziomie byli też rosjanie z MR. Pezo's.

Mam nadzieje ze za rok nie będzie tylko cyrkowa feta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Red Bull Konkurs Lotów (14 odpowiedzi)

Po 5 latach przerwy do Gdyni wraca święto kreatywności, odwagi, a przede wszystkim drużynowej...

Wieczór degustacyjny - Tapas Night (5 odpowiedzi)

Poznaj wielowiekową tradycję produkcji win rzemieślniczych i dowiedz się dlaczego cały świat tak...

ARKA Gdynia - Ruch Chorzów (3 odpowiedzi)

więcej