XV Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych

Temat dostępny też na forum: XV Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych
Oceny psów na ringach dokonywać będzie międzynarodowa obsada sędziowska z Polski, Szwecji, Szwajcarii, Niemiec, Rosji, Izraela, Litwy i Wielkiej BrytaniiSzczególnie gorąco zachęcamy do udziału osoby, które stoją przed decyzją o kupnie psa. Choć wystawa nie jest miejscem sprzedaży, jednak gromadzi czołowych hodowców i wystawców, stanowi więc doskonałą okazję do nawiązania kontaktów i uzyskania ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście "frisbee" a nie "frizbee" :)

ignorancja?

A ja sie ma organizowanie masowej imprezy z psami do informacji o wsciekliznie? Miedzy Gdanskiem a Sopotem granicy praktycznie nie ma, a czesto osoby przyjezdzajace na wystawe mieszkaja w hotelach w Gdansku lub Wrzeszczu. Wiec? Ignorancja? W tym samym portalu byla informacja: "Zakaz dotyczy bowiem organizacji imprez z udziałem zwierząt – targów, konkursów i wystaw.", wiec po co gromadzi sie stado wypielegnowanych nawet psow? One tak samo choruja, tak samo gryza. Poza miastem takie imprezy winny byc organizowane, nie w miescie, gdzie i tak psich nieczystosci jest dosc. http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=24112&strona=1#opinie..

W jakich godzinach?

To chyba podstawowa informacja..Podanie godzin imprezy wydaje mi się obowiązkowe, tym bardziej, że trojmiasto.pl sprawuje patronat.

informacja

dziadoska strona nie ma żadnych informacji o szczegółach imprezy, cenie biletów itp. wstyd dla miasta za taką stronę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ILe kosztuje wstęp

Czemu nie napisali w jakich cenach są bilety i w jakich godzinach ta wystawa może ktoś wie jak tak to proszę o kontakt na GG-4499966

Wstęp

bilety zawsze kosztowały 10pln (zwyczajny) ulgowy nie wiem ile,
a zaczyna sie o dziewiątej

????

Może się zreflektują w ostatniej chwili i podadzą konkretne informacje o godzinach, programie imprezy i cenach biletów.

info

Tutaj są wszystkie informacje
http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_sopot

..

pytanko

A czy mozna przyjsc ze swoim pupilem?

dalej niewiele wiadomo

Małgośka, ja nadal nie wiem w jakich godzinach odbywa się wystawa i ile kosztują bilety.Link, który podałaś zawiera inforamcje dla właścicieli psów a nie dla widzów

DOJAZD

WITAM, PONOC TRWAJĄ W SOPOCIE REMONTY A MOZE BY TAK ZAMIEŚCIĆ MAPKE DOJAZDU NA TEREN WYSTAWY ??? NIE WSZYSCY WIEDZA JAK DOJECHAĆ, A PLANY MIAST NIE WIELE POMOGĄ W PRZYPADKU REMONTÓW, OBJAZDÓW ITP

wystawa od 10tej

od 10tej sie zaczyna, wstep z tego co wiem wolny, bede tam na pewno, jak ktos nie wie jak dojechac to - koniec języka za przewodnika

do oburzonej

Widać, że jest pani przeciwniczką psów i kompletnie niezorientowaną osobą. na wystawę wstęp mają jedynie psy z zaświadczeniem o szczepieniu przeciw wściekliźnie ,a właściciele psów sprzątaja po psach o ile mi wiadomo. jeżdżę na wystawę co roku i coś wiem .

dojazd na wystawe

Należy dojechać Aleją Niepodległości, skręcić w Jana z Kolna (ul.prowadząca do stacji kolejki Sopot Wyścigi ),zjechać z mostu drugi wjazd po prawej stronie

cena biletów

bilet zwykły -8złotych , ulgowy-4zł.

do ..anonima

Nie, nie jestem przeciwniczka psow, wrecz przeciwnie. Ale niechlujstwo wlascicieli psow jest w wiekszosci porazajace. Poza tym uwazam, iz trzymanie psa w mieszkaniu miescie jest dla niego po prostu okrutne - godziny spedzane w oczekiwaniu na wlasciciela, ktory przyjdzie z pracy i biegiem leci na symboliczny spacer ze swoim psem..Smutne to bardzo. 90%posiadaczy psow nie powinno ich nigdy miec.
A co do wscieklizny..
Widze, ze jest pan kompletnie niezorientowana osoba. Szczepionka nie zabezpiecza przed choroba a tylko lagodzi jej przebieg.

Ide :)

Mam do wyścigów 5 minut więc ide zresztą jak co rok :) Musze jeszcze wygrzebać karte szczepień mojego psa :)

bilety

to wkoncu po ile sa te bilety ktos pisze ze wstep wolny inn a osoba ze 8zl a ulgowe sa po 4zl. Wolalbym wiedziec zanim zdecyduje sie pojechac (lub nie).

mapa remontow drog

http://www.gddkia.gov.pl/dane/zima_html/info.htm..

mapa remontow drog

http://www.gddkia.gov.pl/dane/zima_html/info.htm..

DROGA DO WYSTAWY

czy mozna zastosowac ta trase :
aleja niepodleglosci skrecic z Jana z Kolna zjechac z mostu drugi wjazd po prawej stronie ? Czy ten zjazd jest przejezdny ? czy ten most nie jest zamkniety ?

DROGA DO WYSTAWY

czy mozna zastosowac ta trase :
aleja niepodleglosci skrecic z Jana z Kolna zjechac z mostu drugi wjazd po prawej stronie ? Czy ten zjazd jest przejezdny ? czy ten most nie jest zamkniety ?

czy na miejscu będzie można sprzedac szczeniaki, bernenczyki?

Inne tematy z forum

PKO Gdynia Półmaraton (9 odpowiedzi)

Tegoroczny PKO Gdynia Półmaraton będzie miał szczególny charakter - to część obchodów stulecia...

Festiwal Smaków Food Trucków (3 odpowiedzi)

To będą przepyszne dwa dni w Gdańsku - pełne aromatów z całego świata, food trucków i...

Akademia astronomii Jana Heweliusza. - Jak zmierzyć bezmiar kosmosu. (4 odpowiedzi)

Tak jak dawni kartografowie dążyli do opisu nieznanych zakamarków naszej planety, tak...