XVI przejazd rowerowy

witam czy jest ktoś chętny do przejazdu rowerowego ale z Wejherowa do Gdańska. Osobiście jestem z gdańska i bym sie przejechał kolejką Skm do wejherowa i wraz z innymi uczestnikami przejazdu wrócił do Gd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: XVI przejazd rowerowy

i nie Ty jeden ...Już kilka osób tak ten przejazd przejedzie . Ja np.:))A do Gdańska to tym razem się nie uda dojechać z peletonem Północnym . Wszyscy kończą w Sopocie.

Do Wejherowa frajdą jest jechać w dwie strony na kołach :) W miarę dobra i krótsza trasa przez Chwaszczyno, Koleczkowo, Nowy Dwór Gdański.

Nowy Dwór ? No to rzeczywiście frajda ...:))Tylko jeszcze można by zahaczyć Elbląg :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za czujność, oczywiście chodziło o Nowy Dwór Wejherowski :)

Ale przez ND Gdański można tylko , że szosa ..:((A ja wolę LASY !!

heh ja nie mam roweru szosowego ...po prostu na pewno są osoby chętne na taką przejażdżkę i szukam chętnych żeby pojechać jakąś grupą

Skandia w tym samym terminie :-) my z 30 osobowym skłądzie rezygnujemy i na skandie jedziemy !!! to lepsza impreza

po też możecie wpaść , bliziutko bo w Sopocie ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...