XYZ - opinia
Moja opinia dotyczy usług Luxmed na terenie całego Trójmiasta. Po pierwsze, w porównaniu do innych miast wojewódzkich mamy bardzo mało punktów, warto byłoby przemyśleć otworzenie jakichś dwóch nowych punktów. Lekarze, którzy pracują dla Luxmedu w Gdańsku to loteria. Zdarzyła się internistka, która dała mi jeden dzień zwolnienia lekarskiego kiedy miałam ponad 40 stopni gorączki przez tydzień i ostre zatrucie żołądkowe. Musiałam dzwonić codziennie i dostawałam zwolnienia na 1 dzień. Ginekolog, który infekcję sugerował leczyć mydłem. Był też bardzo miły Pan na Jaśkowej, który robi USG czy Pani laryngolog z Zwycięstwa, która pomimo szorstkości była pomocna i mnie wyleczyła. Tak, często korzystam z usług lekarzy ponieważ od dziecka często choruję. Czy powinnam być za to karana? Wg Luxmedu tak, umawianie wizyt zostało mi ograniczone bo przekroczyłam jakiś limit. W umowie, którą mam o limitach ani słowa. W niedziele dzwoniłam zapytać o medycynę pracy.. no niestety Pan z normalnej infolinii nic nie mógł pomóc. Czy to jakiś inny rodzaj umawiania wizyt? Absurd. Rezygnuję z abonamentu, nie chcę więcej się frustrować, że nie mogę umówić wizyty w firmie której płacę.