Yary

jestes hyba bajkopisazem weź walnji jeden temat i pisz tam bo jestes niezly wtym co teraz piszesz pisz a troche rozweeselisz to ponure forum !

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Yary

Nie zgadzam się, że to forum jest ponure. Bardzo mili, sympatyczni ludzie. Dużo fachowej wiedzy. Ciekawe doświadczenia, spostrzeżenia, informacje. Niebanalna fabuła. Wartka akcja o niespodziewanych zwrotach. Zaskakujący rozwój wypadków prowadzący do niecodziennych odkryć. Bogactwo wątków sensacyjnych i miłosnych. Odwieczna walka dobra ze złem. Wyraziste postacie. Doskonała obsada. Najlepsze efekty specjalne. Szalona kobieta z Las Vegas, której mąż brał udział w załogowym locie na Marsa, twierdzi, że po powrocie nie był już sobą. Według niej, Richard pozostał na Marsie, a zamiast niego przyleciał stamtąd obcy. To przypuszczenie zdają się potwierdzać nieprzeciętne zdolności i ch syna, który w wieku trzech miesięcy podczas karmienia piersią nucił Carminę Buranę, a w wieku siedmiu lat został najsprawnijszym paparazzi świata i wsławił się sfotografowaniem Britney Spears podczas zajścia w pierwszą ciążę. Jest także jedynym człowiekiem na świecie, któremu udało się sfotografować jadącą Justynę. Fotografia rzekomo wyjaśnia, iż tajemnica nadzwyczajnych prędkości uzyskiwanych przez Justynę tkwi w tym, że jeździ ona w spódnicy... Reżyseria: Devon Melon. Produkcja: Aaron Mrockovitz, Paranoy Pictures, Universal Delerium. Obsada: Hellen Crabtree. Comming sunn! :D :D :D

O prosze:) kto tutaj znowu zawitał:) Drogi Tiomonie, chciałem Ci przypomnieć, ze jeszcze nie tak dawno strzelałes nowymi topicami jak karabin maszynowy, a wypominasz teraz Yary-emu że za dużo pisze:>
ps. moze jeszcze dbig wróc i tematy w stylu: Czy lubicie jeździć w deszcz na rowerze?

Ekhm, ekhm.. Yary, czemu Ty sie do mnie przyczepiłeś?Ładnie to tak żartować z kogoś?

Podrywam Cię. :D

Hahahaha..Jak to jest podrywanie to może daj se spokój, cio?:P

Dobra, daję sobie spokój z podrywaniem, gdyż w rozwoju emocjonalnym zatrzymałem się na poziomie 14-latka. :D
Teraz będę się czepiał normalnie, bezinteresownie. :D :D :D

Będę się czepiał jak rzep Twej spódnicy,
Będę się czepiał jak mucha pajęczyny,
Będę się czepiał jak rur hydraulicy,
Będę się czepiał jak głodny pies słoniny.

Będę się czepiał jak uczep Twej pończochy,
Będę się czepiał, taka ma natura,
Będę się czepiał jak lisa myśliwy,
Będę się czepiał jak Dyzio chmury.

Czepiał się będę konno i piechotą
Czepiał się będę w skwarze i na mrozie
Czepiał się będę, póki starczy siły
Czepiał się będę, póki znieść to możesz.

A kiedy sił nie starczy
I moc uczepienia
Osłabnie całkiem
Na skutek zmęczenia,
Wtedy się odczepię,
Czepiać się przestanę,
A ty będziesz tęsknić,
Za moim czepianiem... :P

Hehe..Tutaj jesteś niezastąpiony;-)

He he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he...

He he he,
Yary

Yary, nie wiem jak Ty to robisz, ale masz talent do radosnej twórczości ;] Może jakąś epopeję bikerską byś napisał? :-) Wiesz taki utwór co by go potomkowie w podstawówce na pamięć zakuwali :D Bo te Mickiewicze i inne to nudy straszne(w dodatku ani słowa u nich o rowerach) :P ;)

żYwY napisał(a):

> Yary, nie wiem jak Ty to robisz, ale masz talent do radosnej
> twórczości ;] Może jakąś epopeję bikerską byś napisał? :-)
> Wiesz taki utwór co by go potomkowie w podstawówce na pamięć
> zakuwali :D Bo te Mickiewicze i inne to nudy straszne(w dodatku
> ani słowa u nich o rowerach) :P ;)

Tytuł już mam:

"Pan Mateusz, czyli ostatni zjazd w Karpaczu 209,6 km/h na jubilacie 2"

Ładnie bedzie?

Zapowiada się ciekawe literckie dzieło. Zamawiam jeden z pierwszyhc egzemplarzy z autografem i dedykacją :D

ty karlos niebadz taki madry! wiem ze głupio wtedy robiłemi sie trocher poducvzyłem a teraz Yarego niescigam lecz tylko mu mówie ze jest swietny w tym co robi ! nieznam go dokładnie ale zehby jejdził tak jak pisze a bedzie swietny ! Drogi Yary niechodziło mi ze jest az tak ponure w tym forum jest brak humory a ty włąsnie humor ludziom wracasz yary hwala karlos niech spada ;p

Timon, jak chcesz, mogę być twoim Pumbą!

Na Twoje rozkazy
będę puszczał gazy!

:D :D :D,
Yary

bardzo smieszne ;/

Yary skąd wiesz,że Justyna jeździ w spódnicy ?? ;-)

Trzeba by zapytać: czego Yary nie wie... ;)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...