Yasmin TYM RAZEM.

hej, ginekolog przepisała mi Yasmin. Zacznę go dopiero brać, i mam trochę wątpliwości...
czy wy macie jakieś skutki uboczne po nim??
i dlaczego trzeba go zacząć zażywać w 1 dniu wystąśpienia miesiączki, czy coś się stanie jak zacznę po zakończeniu okresu?
Boję się tych skutków ubocznych......
Jak to jest u Was?
ps, ile płacicie za nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Yasmin TYM RAZEM.

Ile ty masz lat?, ze nie wiesz ze wszystkie pigułki anty, rozpoczyna się w 1 dc! przecież to hormony!!!jak boisz się skutków ubocznych to ich nie zażywaj! kazdy ma inny organizm i skutki są albo ich nie ma! ja po Yasmin nie miałam...

Re: Yasmin TYM RAZEM.

Tak to już jest że 1 dnia okresu i lepiej to stosować a z resztą co Ci zależy. Każde tabletki anty w mniejszy lub większy sposób negatywnie wpływają na nasz organizm.
Ja po jasminie przez 1 m-c brania miałam koszmarne bóle głowy i tyle na temat odczuwalnych skutków ubocznych w moim przypadku.
Każdy organizm jest inny i jeśli mnie bolała głowa to Ciebie już nie musi, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Jeśli będzie coś nie tak to po prostu odstawisz.

Inne tematy z forum

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...