Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów

Opinie do artykułu: Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów.

Dwaj mężczyźni umówili się na sprzedaż hurtowej ilości ubrań, ale potencjalni kupcy okazali się bandytami. Porwali i pobili biznesmenów z Gdańska, a potem zabrali im samochód, pieniądze i cały towar. Jeden ze sprawców jest już aresztowany.Dramatyczne wydarzenia rozegrały się na Wzgórzu Mickiewicza dzień przed wigilią. Dwóch gdańskich przedsiębiorców chciało sprzedać hurtową ilość ubrań. Z kupcami umówili się w ciągu dnia, na spokojnym gdańskim osiedlu domów jednorodzinnych. Okazało się ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do KMP

W pierwszej kolejnosci zrobcie porzadek w swoim gronie. Bandziorow nie brakuje w policji. Jeden pies handluje koksem, drugi ma audi A8 plus dwa inne auta oraz motor warty 50 000 zl, natomiast trzeci zaopatruje w narkotyki osiedlowych dilerkow. Co najbardziej jest szokujace tych trzech policjantow pracowalo/pracuje w policji i o ich wystepkach wiedza/wiedzieli ich przelozeni ale nic ztym nie robia i nie beda robili bo ciemnemu ludowi wystarcza sztuczne statystyki przedstawione przez rzecznika KWP na stacji TVN. Pozdrawiam Was wszystkich bez roznicy czy jestes prawym obywatelem czy najgorszym bandziorem. Zycze Wam szczesliwego i spokojnego nowego roku!

P.S Przepraszam za brak polskich liter.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

TO jego

a to są Kacpra samochody ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tak jak ja, kiedyś się umówiłem na sprzedaż PS3 i TV 32 cali za kwotę 2500 zł i mnie okradli.

Baton złamał mi kolano. Wołałem o pomoc. Nikt mi nie pomógł. To było kilka lat temu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

a moze to biznesmeni

moze to kacper dostal a nie oni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

daannn

na kurkowej nie ma internetu wiec chyba ne fejsie ci nie napisze hahahah
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Szumowin:

Wszystkich was wyłapiemy, następnie czeka was dłuuga izolacja od normalnego społeczeństwa.
Każdy dostanie kostkę mydła.
I bez wazeliny "Będzie zabawa, będzie się działo ..." pozdrawiam Noworoczne.
Kapitan.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

do ola

Oko to tobie pęknie! Z tym że nie szklane!
Leszczu barowy. Spotkamy się, szumowino?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na fejsie ma ...

... ciulinni - to z włoskiego.
He, he ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

damian

jak wpisany jest Kacper na fejsie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów.

Czy nie mozna bylo przeprowadzic tej akcji w bardziej profesjonalny sposob? Tak bez rozglosu (huku). Sprawa jest jeszcze w stadium gorąco rozwojowym jak twiedza Panie Klonowska i Rekowska, więc więcej potrafia powiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z Pruszcza ...

... znam jedną PARÓWĘ - "KOLA"
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

akcja była na Gerwazego

raczej nie chodzi o Pana, o którym myślisz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszyscy go znają opisują

chcę zobaczyć go np na fejsie- wszyscy go znają wiedzą o kim piszą itd. Mieszkam niedaleko i czasami widywałem kogoś podobnego przy Wawelskiej- ten co tam mieszkał to siedzi czy został zwolniony?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to "kozaczki" na tanie szmatki lecą ? LUDZIE ,parodia , do Boga o litość dla bezmózgów trza modlić się. Czekam kiedy o puszki na złom będą walczyć , no w końcu też pieniądz :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

informer

SNOW
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie słuchałem co mówi jeden z czytelników, tylko czytam co pisze Portal. Chyba z jakąś odpowiedzialnością to robi... Policja również stawia tysiące fotoradarów, za miliony złotych. Aby podnieść bezpieczeństwo tylko... Też się z tym zgadzasz? też powiesz że widocznie tak jest niezbędnie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

w pruszczu

w pruszczu też jest taki kolo co wywala ludzi na $ (ciul U...sz) ...."pracuje" dla pana z X5 pJ. jednego i drugiego pewnie dosięgnie gdańska ręka sprawiedliwości.... bo na policje nie ma co liczyć
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0