Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów

Opinie do artykułu: Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów.

Dwaj mężczyźni umówili się na sprzedaż hurtowej ilości ubrań, ale potencjalni kupcy okazali się bandytami. Porwali i pobili biznesmenów z Gdańska, a potem zabrali im samochód, pieniądze i cały towar. Jeden ze sprawców jest już aresztowany.Dramatyczne wydarzenia rozegrały się na Wzgórzu Mickiewicza dzień przed wigilią. Dwóch gdańskich przedsiębiorców chciało sprzedać hurtową ilość ubrań. Z kupcami umówili się w ciągu dnia, na spokojnym gdańskim osiedlu domów jednorodzinnych. Okazało się ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajne interesy...

Jacy "biznesmeni", tacy "kupujący"...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgaduję, że ten sam, co w zeszłym roku. Na rogu. Przy ziemi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oko peknie i to nie szklane

Prosze o zone Kacpra sie nie martwic ona napewno da sobie rade w jej fachu o robote nie trudno i zarobki 150za godzine wiec na adwokata bedzie. Szkoda tego kacpra zona mu lata oko szklane co hwile baza na kurkowej taki slabo inteligentny. i po co robicie z nich gagsterów jak to paruwki zwykle. Jak zawineli olgusia to w opiniach pisało ze kacper ogarnia dragi ale ze na rynku sprzedaje ciuchy to nikt nie mowil ha ha ha ah
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pozdrawiam Damiana to dobry chłopak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Łysi dresiarze obrzydzaja mnie jako kobietę-kijem bym nawet nie tknęła...

Łysi dresiarze obrzydzaja mnie jako kobietę-kijem bym nawet nie tknęła...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

No tak relacjonuje to jeden z czytelników, w stylu "Papieża porwali" a jakby napisał że Policjantów było ze stu to też byś dał wiarę i miał punkt odniesienia ;) Brawa dla Policji, złapali dwóch bandziorów a użyli takich środków jakie widocznie były do tego niezbędne.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

pieknie powiedziane. sam sie go balem na poczatku :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja nic nie mam

czymś trzeba leczyć kompleksy. Każda terapia jest dobra.
A jeśli to ten sam z Wawelskiej koło którego ja mieszkałem, to najlepszy sąsiad. Jedyny, który człowiekowi "dzień dobry" powiedział, bo reszta tam udaje że nie słyszy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ten Kacperek

To ponoc pelen kozak. Ostro trojmiastem trzesl.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

..

A wy patrzcie na siebie teraz takich kozakow zgrywacie przez neta, a nikt by w twarz tego by nie powiedzial co teraz tu pisze,BRAWO polowa z was pewnie sikala ze strachu jak przechodzil, cioty i tyle ;) Kazdy popelnia błędy .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 15

Czy to chodzi o ulice ASESORA i Pana Łysego ala złoty łańcuch co miał skór i innych pierdół pełno w tej szeregówce

a mieszkał na Dragana po 2 str WZtki, 'gangsta na emeryturze....' :) jak tak to szkoda o tym pisać na głównej stronie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

a to pewnie Garbaty heh

Mały ? Non stop gada i udaje za zna co druga osobę?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakbyś napisał, że jesteś sportowcem biegającym w dresach to byłby pełen szacun

a tak to dres to dres...
BMW - bajera młodego wieśniaka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kacper to zero pełen leszcz na strzała
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo damian to d..a wyslannik policji by wszystkich rozkminic i pozaganiac
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2