Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów

Opinie do artykułu: Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów.

Dwaj mężczyźni umówili się na sprzedaż hurtowej ilości ubrań, ale potencjalni kupcy okazali się bandytami. Porwali i pobili biznesmenów z Gdańska, a potem zabrali im samochód, pieniądze i cały towar. Jeden ze sprawców jest już aresztowany.Dramatyczne wydarzenia rozegrały się na Wzgórzu Mickiewicza dzień przed wigilią. Dwóch gdańskich przedsiębiorców chciało sprzedać hurtową ilość ubrań. Z kupcami umówili się w ciągu dnia, na spokojnym gdańskim osiedlu domów jednorodzinnych. Okazało się ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe szrama kozaku policyjny

żebyś ty wiedział ile osób chce z tobą poważnie porozmawiać--co tam na miejskiej słychać?złożyłeś życzenia pani prokurator?napewno.... ty durniu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprawdz sobie godziny kto pierwszy zgłoche zrobił anonimowy cwaniaku a ja nie musze sie wybielac chodze sobie normalnie i tak bedzie dalej a gamoń siedzi na własne życzenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

BARANY

Jak chcecie zobaczyć kto kogo dał to zapraszam Na ulicy uciekacie a bzdury w necie piszecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a co z kotem konfi. on by wszystko dla hajcu zrobił
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz ja bede żondził miastem !!

Zajonc z miasta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na melinie to ty mieszkasz SŁUGUSIE - do szkoły!

LECHIA - PARÓWKI !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

pruszczańskie konfitury won z Gdańśka jak najdalej

nie macie wstępu do Gdańska,,na machole jedziecie a z czarkiem fete wąchacie po tych waszych wiejskich melinach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

:-)

Szkoda czasu na czytanie tych komentarzy ...
Wygląda na to, że smarkaci gangsterze na osiedlach południowych, z nudów albo z jakiejś innej głupoty, zaczęli donosić sami na siebie :-)
Na religii ksiądz proboszcz nie uczył: nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu? :-)
A może zły przykład idzie z góry, nie od Pana Boga, ale od ojca i matki :-) :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a kot pałka konfident do małpy mnie zagonił

Same pały i konfidenci na tym forum, CBŚ już się wami zajmie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Troche prawdy w tym wszystkim jest...

Konfiturek w tym towarzystwie jest sporo. Co cwanszy to j...e z ucha. Taka smutna prawda.

Grzegorz M jest z Policji z Przymorza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oszukany

Potwierdzam Macho mnie oszukał Sprzedał mi siano a powiedział że to marihuana Uważajcie na tego szumowine bo z tego żyje od paru lat A dla policji info że też prawdziwym towarem kręci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

konfidenci

to pisza konfidenci i psiarnia żeby sklocic

t I ak to wlasnie wyglada.. Ja tez kiedys sprzedalem paru chlopakow , bo nie mialem innego wyjscia. Ale teraz jest git. Mam uklady u chlopakow . a psy tez mi odpuszczaja

Ja sprzedaje od lat 90tych i jest ok. Pare razy dostalem troche kopow i tyle. Nadal troszke krece z roznymi ekipkami i jest ok.Jak masz jakies grube inf. to sie do Ciebie odezwa. Ja na poczatku chronilem wlasna d..e, a pozniej to juz poszlo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3