Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów

Opinie do artykułu: Z hukiem zatrzymano fałszywych biznesmenów.

Dwaj mężczyźni umówili się na sprzedaż hurtowej ilości ubrań, ale potencjalni kupcy okazali się bandytami. Porwali i pobili biznesmenów z Gdańska, a potem zabrali im samochód, pieniądze i cały towar. Jeden ze sprawców jest już aresztowany.Dramatyczne wydarzenia rozegrały się na Wzgórzu Mickiewicza dzień przed wigilią. Dwóch gdańskich przedsiębiorców chciało sprzedać hurtową ilość ubrań. Z kupcami umówili się w ciągu dnia, na spokojnym gdańskim osiedlu domów jednorodzinnych. Okazało się ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak pójść na współpracę?

Ale cos za cos, a mam pewne informację.
Czekam na propozycje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację! Jak nie posmarujesz to nie pojedziesz!

He he
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Same konfiturki i tyle

Wiekszosc chlopakow zagania na paly, a inni nic nie mowia dopuki pare zlotych mozna na tym przytulic. Ja tez z ucha czasami rąbne i jakos sobie zyje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

do wszystkich "ekspertów"

Po pierwsze tak, jak już ktoś napisał poniżej liczba 40 policjantów była podana przez czytelnika. Po drugie, akcja miała miejsce w bloku, gdzie mieszka ok. 55 rodzin. Było po 22.00, czyli większość mieszkańców była w domu. Zatrzymani to byli bandyci, typowe karki, zdecydowani na wszystko podczas zatrzymania. Policja nie wie, jakim "arsenałem" dysponują przestępcy podczas zatrzymania. Podczas takich akcji muszą mieć wzgląd na bezpieczeństwo mieszkańców i siebie samych (oni też mają rodziny, które na nich czekają), zapewne stąd większa liczba policjantów niż dwóch i Reksio (jak ktoś napisał niżej :)). Zatem drodzy "eksperci" wszelakiej maści, nie wyliczajcie kosztów, jeśli stolec się na tym znacie, i stolec wiecie o okolicznościach sprawy. Wolę, żeby moje podatki szły na takie akcje, niż tacy obywatele mają chodzić wolno po ulicy. Dzisiaj pobili kogoś, jutro to możesz być ty lub twoje dziecko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dawid gdzie twoja TOYOTA ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

lechia to dwóch wariatów hahahahahahaahahahahhahahaahhahahahah

Wiadomo kto robił ten wpis hahah przecież Damian jest największym obiektem kpiny na lechi ludzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahaha stolec prawda Heniek ty to najbardziej o*****y byłeś więc cicho bądź lepiej dobrze wiesz jak było nie pucuj sie do Wariata opowiedział dokładnie jaki był przebieg całej sytuacji i kto czytał ten wie

Pirat ty sie nie wypowiadaj wystawiłeś przyjaciela swego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Damianek

A co to za pedał ten Damianek?! Z jakiej dzielnicy jest ta parowa! Ile koleś ma lat?! Bo jakis koleś jest no name dla mnie i mojego otoczenia! A skromnie powiem ze nie sa to kurka leszcze!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Damian to lacha

Boją sie jego układów policyjnych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też mi rekin, na pare szmatek się połasił...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

za to ty

Największy kozak
internetowy
haha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdansk

Orzelki damianki baksice swiace lechistki na czele z balonikiem te trederki serki rumunki to jeden i ten sam sort razem cpaja imprezuja a puzniej sie kloca a psy sie ciesz piast potkreca swiderka tez jest dobra d..a pekla i siedzi cicho wszyscy siebie warci a co z kumanem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

bula

Rura z lechi malolat ktoremu sie porąbalo w d..u ale juz nie dlugo jego domoweczki tez zamkna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

marcin

Mala rumunka uwga kto z nim robi bo jak d*psko peknie to bedzie wesolo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

dworas

Najwieksza beka jest jak olowi musialem placic haracze tak mnie wlsnie zalatwily siosters zborki i moja kochana lechijka
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha

Kawaly boa opowiadasz lepsze niż strasburger kajtek i dragi hahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

wy sie nie znacie wszyscy,ja trzęse cała olszynką

no i sopotem czasami jak mi zbychu pozwoli=biore grama krajówy i nikt mi nie podskoczy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto się boi takich leszczy ?

Ten jeden to otyły dzieciaczek misiaczek ;)