Z pamiętnika samotnika (czyli żywoty nieświętych)

Opinie do spektaklu: Z pamiętnika samotnika (czyli żywoty nieświętych).
"Z pamiętnika samotnika (czyli żywoty nieświętych)"

Teksty: Marek Sadowski
Występują: Marek Sadowski, Sasza Reznikow, Patryk Skarbek-Tłuchowski
Muzyka: Patryk Skarbek-Tłuchowski oraz Maciej Łyszkiewicz, Sasza Reznikow, Marek Sadowski
Kostiumy aktorów: Halina Skriabin, ZOI Atelier

To muzyczna propozycja dla wszystkich tych, którzy lubią spojrzeć na świat z lekkim przymrużeniem oka. To wieczór ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam ochotę iść

Mam nadzieje że będą również inne terminy ( nie mogę być teraz) a jestem fanką i znajomi też Pana M .Sadowskiego Pan S. Reznikow też jest świetny.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spektakl " Chłopem i babą stworzył nas Bóg " w reżyserii i wykonaniu pana Sadowskiego jest ucztą dla ducha i mam nadzieje że ten spektakl -koncert też będzie wspaniały
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam serdecznie! Jak zwykle Marek Sadowski zaprasza widzów na ucztę słowa! Aktorzy tworzą niezapomniany klimat, opowiadają niebanalne, acz intymne historie. Całość przy wspaniałej muzyce na żywo w wykonaniu zdolnego artysty młodego pokolenia - Patryka Skarbek-Tłuchowskiego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecamy

Wspaniałe refleksyjne, niezapomniany klimat i swoisty urok a zarazem nostalgiczne ,wspaniała muzyka -warte zobaczenia !!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopaki - Panowie jesteście wspaniali
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Repertuar

Mam nadzieje, że panowie na stałe wejdą do repertuaru Muzycznego. Pociekły mi dzisiaj łzy. i ze śmiechu i ze wzruszenia. Dziękuję
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

byliśmy

z mężem w niedziele. Nie spodziewałam sie, że będzie tak emocjonalnie. Muzyka, teksty, panowie. i nawet problemy z nagłośnieniem udało się przerobić w coś wesołego. z chęcią wybralibyśmy sie raz jeszcze!
p.s. Pan pianista widać bardzo skromny , a na scenie był nie tylko muzykiem ale też aktorem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znajomi byli

, też chcielibysmy sie wybrać, zachęcali, ale zapowiedzi kolejnych występow nie widać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam !

Było wzruszająco i zabawnie. Wspaniałe teksty, piękne interpretacje piosenek. Aktorzy jak zwykle cudowni!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...

Anatomia Ciszy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Anatomia Ciszy . Spektakl "Anatomia ciszy" to głęboka eksploracja...

Folwark zwierzęcy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....