Dieta odchudzajaca zawsze kojarzyla mi sie z mnostwem wyrzeczen i ciaglym uczuciem glodu, zapewne dlatego ze tak to zwykle wygladalo kiedy zaczynalam stosowac ktoras z diet proponowanych w internecie.Dieta odchudzajaca,ktora zaproponowala mi Pani Kasia bardzo odbiegala od mojego "czarnego scenariusza". Na pierwszej wizycie Pani Kasia przeprowadzila ze mna wywiad odnosnie moich preferencji zywnosciowych, mojego trybu zycia i planu dnia. Na podstawie zebranych informacji przygotowala dla mnie diete. Zanim trafilam do Pani Kasi troche sie obawialam iz przeszkoda moze byc fakt iz nie jadam miesa ale Pani Kasia okazala sie osoba swietnie zorientowana w temacie wegetarianizmu i wielu rzeczy mnie nauczyla, choc wczesniej wydawalo mi sie ze na temat odzywiania bezmiesnego wiem juz wszystko.Mieszkam za granica a mimo to bylam w stalym kontakcie z Pania Kasia, ktora zawsze odpowiadala na wszelkie pytania i oferowala pomoc oraz bardzo mnie wspierala w dazeniu do zalozonego celu.Z pomoca Pani Kasi schudlam juz 16 kg a waga nadal spada mimo ze juz tak rygorystycznie nie trzymam diety.Polecam Pania Kasie wszystkim osobom ktore chca schudnac zdrowo i trwale.