ZA DARMO..!!!

21 maja (niedziela) w Sopocie na polu do minigolfa przy ulicy Hestii 5/7 (obok SKZ, blisko plazy i promenady) bedzie mozna zagrac za darmo w minigolfa!!!! Odbedzie sie to w godzinach 9:30 - 10:30, a instruktaz poprowadzil aktualny mistrz Polski - Pawel Larus. Sprzet w tym czasie jak i instruktaz dla wszystkich zainteresowanych bedzie za darmo.
O godzinie 11 nabyte umiejetnosci sprawdzic bedzie mozna w turnieju z okazji rocznicy powstania Minigolf Club Sopot. Wpisow okolo 7 zl, w tym wliczone kielbaski na tradycyjnym juz grillu po zakonczeniu rywalizacji. Dla najlepszych dyplomy i puchary.
ZAPRASZAMY!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZA DARMO..!!!

powaznie za darmo bedzie?? to jakis trudny sport jest?? moze ktos mi odpowiedziec, a dokladnie gdzie to sie znajduje? chetnie bym zobaczyl o co chodzi

Re: ZA DARMO..!!!

juz odpowiadam... nic trudnego...powiedzial bym nawet ze sporo zabawy jest przy tym...:P pole znajduje sie obok Sopockiego Klubu Zeglarskiego....jak jedziesz samochodem w strone sopotu przez jelitkowo to zaraz za marina, obok tego nowego budynku Hestii jest rondo i na rondzie w prawo trza skrecic i tam na samym koncu drogi....jak idziesz pieszo chodnikiem wzdluz plazy to tez zaraz za marina i barem sloneczko....od 9:30 do 10:30 wyporzyczenie kija i instruktaz ZA DARMO..!!!!! zapraszam

Inne tematy z forum

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...